• Anonym (kysk)

    Porr och lättkläddhet - vårt sexbesatta samhälle gör mig deprimerad

    Jahapp. Det var ju tråkigt att du har så dåligt självförtroende att du tror att du och din kropp blir mindre speciell för din kille bara för att han använder visuell stimuli vid onani. Men det är en brist hos dig som du behöver jobba med, inte föra över på din pojkvän. Tycker faktiskt det är riktigt äckligt att försöka få sin partner att skämmas och må dåligt över hens onanivanor. 

    Dom flesta människor tycker sex med människor dom älskar är speciellt alldeles oavsett hur många nakna kroppar dom sett. Sedan behöver inte sex vara något romantiserat som man "ger" till någon. Det är en njutningsfull akt man har tillsammans inget man ger som, om det görs under rätt förhållanden, ger människor lycka. Det är inget fult med det. 

    Och det är ju bara jäkligt kul hur lite självinsikt du har när du klankar ner på andra tjejer genom att säga att dom flesta är utseendefixerade och osäkra för att sedan snacka om systerskap. Eller hur du anklagar andra tjejer för att vara fixerade vid konkurrens för att i nästa stycke erkänna att anledningen till att du inte vill att din kille ska ha sett porr är för att du är så fokuserad på konkurrensen. 

Svar på tråden Porr och lättkläddhet - vårt sexbesatta samhälle gör mig deprimerad