Inlägg från: Anonym (Tjockisen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjockisen)

    En halv flaska laxoberal

    Jag har en VÄLDIGT uppsvullen mage. Är jag tjock? Ja. Men magen är liksom stenhård. Så jag måste förmodligen bajsa, och tog därför en halv flaska laxoberal för att få fart på tarmarna. Men nu börjar jag oroa mig för tarmvred. Är den risken stor? Snälla, inga besserwisserkommentarer om att jag bör äta bättre och träna- det vet jag! Låt oss fokusera på frågan- finns det stor risk för tarmvred? Med vänlig hälsning

  • Svar på tråden En halv flaska laxoberal
  • Anonym (Tjockisen)
    Anonym (Nja) skrev 2019-07-19 13:25:34 följande:

    En överdos av Laxoberal orsakar nog inget mer än rännskita i kubik. Däremot bör man absolut inte överdosera flera gånger eller ens använda det för ofta. Det kan orsaka permanenta problem med magen. Har du problem med förstoppning så följ råden som finns ang. det: undvik förstoppande mat, drick mycket vatten, drick kaffe, ät inte hårdost och vitt bröd, ät linfrön och katrinplommon, rör på dig.


    Jag bad specifikt om att INTE få några råd om livsstil, och ändå så kommer det.
  • Anonym (Tjockisen)
    Anonym (Nja) skrev 2019-07-19 13:35:34 följande:

    Jaja, men gå och var förstoppad då!! Gnällde jag om din fetma? Nä, just det! I all välmening gav jag goda råd om hur man kommer till rätta med förstoppning. Har själv problem med det sen många år så jag vet vad som funkar. Du vill dock fortsätta som du alltid gjort så gör du det och fortsätt var förstoppad och drick hur möe Laxoberal du bara vill.


    Jag bad inte om råd om förstoppning. Varför blir du så otrevlig? Herregud, tagga ner.
Svar på tråden En halv flaska laxoberal