Inlägg från: AniieeHär |Visa alla inlägg
  • AniieeHär

    En halv flaska laxoberal

    Om du inte vill ha råd så ska du endast ställa en rak, specifik fråga och inte själv dra upp dina problem/din livsstil.

    Hela din tråd hade kunnat lyda "Får man tarmvred av för mycket Laxoberal?". Då hade du fått svar på det. Hade någon frågat "Varför undrar du" hade du kunnat hitta på en enkel, godtagbar förklaring, till exempel "Jag är orolig för att någon gång råka överdosera och undrar om det är farligt". Sedan hade du kanske fått en liten diskussion om farigheten i för mycket Laxoberal. Och sedan hade det varit slut.

    DET SÄMSTA du kan göra är att gå till attack mot folk som hakar på det du själv (ja, diskussionen är ditt eget fel) redan har skrivit och som bara vill hjälpa dig. Du framsåtr då som oerhört osympatisk och inte värd att svara på det du undrar över heller. En kort, trevlig, standardfras är att föredra, men orkar du inte klippa och klistra ens så ignorera istället. Kalla inte folk för fula namn eller gå till angrepp emot dem, när du själv bjöd in, genom din egen trådstart, till sånt du inte vill höra, för självklart kommer alla aspekter ur din TS tas upp av andra.

    Bara som ett tips för framtiden.


    If you have a daughter, be her hero. If you have a son, be his role model. If you have a child, be their heroic role model
  • AniieeHär
    Anonym (Tjockisen) skrev 2019-07-19 16:07:21 följande:
    Att du tar dig tid att läxa upp folk via internet är sorgligt. Har inte läst vad du skriver, men tror inte jag gått miste om något.
    Om du hade läst så hade du vetat om jag läxar upp dig eller inte. Att inte läsa vad folk skriver är inte direkt sorgligt, men att svara på något man inte läst är ju inte direkt intellektuellt hederligt.
    If you have a daughter, be her hero. If you have a son, be his role model. If you have a child, be their heroic role model
Svar på tråden En halv flaska laxoberal