Inlägg från: Anonym (Kär?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kär?)

    Han sörjer och jag är nog kär.

    Jag har träffat en man som sörjer sin bortgångna sambo. De har två barn ihop och hon gick bort för 7-8 månader sedan.

    Vi är ytliga bekanta sedan innan och när vi sågs för 2 månader sedan så blixtra det till. Kyssarna vi gav varandra är något vi båda tyckte väldigt mycket om.

    Han var ärlig och sa efteråt att han inte är redo för något än men att han gärna vill att vi umgås då vi har det väldigt trevligt ihop. Vi har pratat om att göra saker ihop med barnen, vi har setts i deras hem när barnen sovit och han känns så kärleksfull och mysig. Vilket troligtvis är det som gör att jag faller mer och mer.

    Jag vill inte vara plåster på såren, bara.

    Viset han förlorade sin sambo på är fruktansvärt och jag lider med honom. Men jag har inte kunnat gå in på det samtalet, vilket jag kanske borde?

    Han får hjärnspöken och jag säger att det är okej, och vi kramas.

    Jag börjar nu få känslor för honom, som vilken dålig film som helst, så klart.

    Ni som gått igenom samma hemska öde som honom, när kunde ni öppna upp för någon ny?

    Jag vill inte pressa honom och det har jag varit tydlig med. Nu är jag rädd att det inte kan leda någon vart och att jag bara kommer bli ledsen. Jag kanske borde backa men jag vill vara ett stöd för honom också. Han betyder mycket bara för den fina människa han är.

  • Svar på tråden Han sörjer och jag är nog kär.
  • Anonym (Kär?)

    Det är alltså som vänner. Inte som en ny kvinna. Vi har båda vänner av motsatt kön som vi umgås med, när barnen är med. Det ser jag inte som ett problem men kanske just för att jag är van att ha människor runt mig som jag bara känner vänskap till.

  • Anonym (Kär?)

    Ja skulle vi ses med våra barn så skulle det vara rent vänskapligt för barnens skull, vi skulle givetvis inte kyssa varandra framför barnen... Vi har redan träffat varandras barn sen tidigare så det skulle inte vara speciellt konstigt för dem.

    Han har sitt fokus på sina barn, annars hade jag inte tyckt han var en bra man. Vad han gör på kvällarna när barnen sover tryggt är han ju vuxen att bestämma själv. Är han bättre om han sitter ensam hemma och gråter?

    Tack ni som skriver som har erfarenhet av sådant här. Han betyder mycket och jag vill vara ett så bra stöd som möjligt. Vi kan dock inte ses så ofta då vi båda sätter våra barn först.

Svar på tråden Han sörjer och jag är nog kär.