Inlägg från: Lustablong |Visa alla inlägg
  • Lustablong

    BF mars 2020 - stannar på FL

    Tack så mycket!


    Frian skrev 2019-09-17 20:47:25 följande:

    Åh vad härligt! Grattis till er!


  • Lustablong

    Tack så mycket! Det blir en pojk har en flicka och en pojk sen tidigare.


    Anonym3323 skrev 2019-09-18 11:40:33 följande:

    Grattis! vad härligt att få det bekräftat :) var blir det? :)


  • Lustablong

    Tack så mycket! Nej känner tyvärr inget än! Vad roligt att du fått kika på bebis idag! Hoppas allt såg bra ut! Jag längtar till RUL om 4 veckor har inte sett benen sen v 8+2 och då var han ju bara en klump


    glitterhitta skrev 2019-09-18 13:06:21 följande:

    Men vad skönt, grattis!! Har du börjat känna något från bebisen ännu?


  • Lustablong

    Trevligt att ha den fördelen på jobbet lyllos dig!!

    Ska göra tidig glukosbelastning på fredag pga att jag är överviktig.


    glitterhitta skrev 2019-09-18 17:24:02 följande:

    Det var åter igen en tjuvtitt pga segt på jobbet men eftersom hen var så livlig och hjärtat slog fint hoppas jag allt är som det ska! Nedräkning till alla rörelser, inte långt borta :D

    Nu när barnen och min sida av familjen vet om bebisen så börjar det kännas lite mer verkligt nu! Vi väntar på att en speciell body ska komma som vi ska skicka ner till min mans föräldrar med en liten lapp som meddelar ankomsten, snart vet alla om det :)


  • Lustablong

    Vad lustigt jag tänkte på detta för några veckor sedan hur jag ska göra. Och ärligt talat så vet jag faktiskt inte. Jag tog vaccinet för typ 3-4 årsedan och blev så fruktansvärt sjuk av den. Fick typ influensa av den och var sjuk i säkert tre veckor så jag passar mig för den där jäkla sprutan alltså. Sen får man ju överväga riskerna med det också... hur tänker ni andra?


    Belle1 skrev 2019-09-21 07:44:26 följande:

    Såg på folkhälsomyndighetens hemsida följande:

    Folkhälsomyndigheten rekommenderar att gravida kvinnor vaccinerar sig mot influensa under november?januari. Vaccination rekommenderas efter graviditetsvecka 16 eftersom risken för allvarlig influensasjukdom är störst under senare delen av graviditeten.

    Kommer ni vaccinera er ?


  • Lustablong

    Jag har inte Facebook men har gått ut för längesedan på mitt Instagram. Uppdaterar inte jättefrekvent och alla mina inlägg handlar långt ifrån om min graviditet. Ligger lite lågt. Känns lite privat.


    matf skrev 2019-09-24 19:10:46 följande:

    Hur har ni andra tänkt kring att gå ut med graviditeten på sociala medier? Någon som gjort det? Eller kommer ni göra det?


  • Lustablong

    Jag är i v 16 nu och gick ut med det v 4 när jag precis plussat


    matf skrev 2019-09-24 22:12:17 följande:

    Okej vilken vecka är du i? Och vilken vecka var du i när du gick ut med det på instagram? :)


  • Lustablong

    Tredje barnet väntas, ska tilläggas.


    matf skrev 2019-09-24 22:12:17 följande:

    Okej vilken vecka är du i? Och vilken vecka var du i när du gick ut med det på instagram? :)


  • Lustablong

    Är i v 16+5 och har haft sammandragningar med mensvärk så kollade upp det och det var ingen fara. Gynläkaren sa att min livmodertapp var 4 cm och opåverkad samt att vi fick se bebis!! Han var jättenoga (hade en student med sig). Han visade hjärtat och vi fick lyssna på hjärtslagen, han mätte lårbenet, visade urinblåsan och tittade på huvudet. Allt såg helt normalt ut. Vi har inte varit på RUL än, ska dit om två veckor. Men han sa att enligt lårbenet så är fostret i v 19+6??? Känns ju helt plötsligt jättesent med RUL om två veckor då

  • Lustablong

    13 dagar fick vi vänta innan resultatet dök upp på sidan. Tog tre veckor innan vi fick brevet från läkaren på mödravården....

    Vi kunde inte hålla oss att inte trycka på knappen för att få veta könet


    Frian skrev 2019-10-05 16:47:46 följande:

    Åh vad härligt!! Stort grattis!! <3 Hur länge fick ni vänta från taget prov till resultatet? Vi väntar fortfarande, kollar frenetiskt på sidan varje dag..

    Ett tips mot värken i svanskotan som jag fick av min bm, sitt på en pilatesboll. För mig har det verkligen hjälp då jag har kontorsjobb men man kan ju även sitta på bollen typ istället för soffan etc :)


Svar på tråden BF mars 2020 - stannar på FL