Inlägg från: Anonym (Kvinna32) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna32)

    Hjälp! Vi har ingen sex

    Hej Ts,

    Jag hade också svårt att ha sex första gångerna. Min kille blev tillslut otålig och tryckte in den. Det gjorde ont. Men jag ville inte vara besvärlig. Vi hade sedan samma problem hela vårt 6 år långa förhållande. Sex gjorde alltid ont första 2 minuterna, sedan kändes det ok. Men det var inte skönt. Var mer känslan av att vara nära som gav mig något. Ganska sorgligt när man tänker på det.

    Men iaf de här är saker jag har provat som har hjälpt mig:

    Köp en liten dildo och träna själv på att föra in den.

    Använd alltid glidmedel oavsett om du är våt eller inte.

    För mig tog det lite tid att lära mig att slappna av i bäckenbotten. När man spänner sig så gör det ont att föra in snoppen/dildo så man behöver kunna slappna av.

    Att rida är en väldigt bra ställning. Du som kvinna får mer kontroll. Du kan ta hans snopp, runka den lite och använda toppen av hans snopp för att massera olika delar av din slida/sköte. Slidöppningen sitter ganska långt bak. Det är bra om du själv lär dig att känna igen var öppningen sitter.

    Missionären fungerar också. Speciellt om du kan säga ordentligt på benen. En kudde under rumpan kan göra det enklare att tränga in.

    Bakifrån har jag fortfarande svårt att slappna av i. För mig gör den ställningen alltid ont. Men det är säkert lätt för mannen att hitta rätt. Men sen krävs det ju att man kan slappna av.

    Och stressa inte över detta. Det här kommer ni kunna lösa om ni båda vill.

    Hur ser erat förspel ut om jag får fråga? Ger han dig tid att slappna av och bli upphetsad?

Svar på tråden Hjälp! Vi har ingen sex