• Man343

    Hjälp! Vi har ingen sex

    Kör bakifrån, absolut enklast, du behöver bara stå på alla 4 och låta honom göra jobbet.

    Fast jag förstår inte riktigt vad som är svårt med att rida, är väl bara att sätta sig ovanpå och sjunka ner över kuken. Till att börja med, och sen får ni väl ta det därifrån.

    Eller är han så naiv att han trodde att han skulle kunna gifta sig med en erfaren oskuld som redan kan alla trix som finns?

  • Man343
    Anonym (Teresiiah) skrev 2019-07-30 18:23:12 följande:

    Jag vet man han tycker att det är för grovt? med anal första gången. Så han vill köra romantik och då tänker han rida. Jo jag vet men det känns som att jag inte ens får chansen innan han vänder sej om och går därifrån. Är det normalt att tjejen tar tid på sig första gången? Och att sex inte alltid är perfekt?

    Intressant med en mans perspektiv på om han skulle bli irriterad eller om han skulle vägleda eller är tom avtändande?

    Jag menar blev ni bättre på att rida efte några gånger?


    Var det till mig?

    Nä, bakifrån är inte detsamma som analt (vilket man för övrigt kan ha i precis samma ställningar som vaginalt sex), utan bara en ställning som är väldigt svår att misslyckas med.

    Har aldrig haft sex med en oskuld, men tyckte inte själv att det var raketforskning precis när jag hade sex första gången.

    Tycker också din man verkar väldigt märklig. Gifter man sig med någon oerfaren får han väl guida dig, och så får ni öva tillsammans.

    Hur länge har ni känt varandra innan ni gifte er?
  • Man343
    Anonym (Teresiiah) skrev 2019-07-30 21:15:36 följande:

    Det stod fel, skulle stå bakifrån inte analt såklart.. tanken är att det ska vara romantiskt typ. Och då är bakifrån för grovt..

    Ja jag känner samma sak, tänkte mer om det anses som extremt negativt att man är oskuld. Ja han visste mycket väl vad han gav sig in i!


    Då ska du få ett annat tips.

    Om du ligger på mage med en kudde under höften, så rumpan kommer upp lite.

    Då kan han ligga över dig, och kommer in bra, men ni kommer samtidigt att ha ansikten i höjd med varandra, han kan viska i ditt öra, kyssa dig i nacken osv

    Helt klart vår favorit, både ganska intim då man har mycket kroppskontakt, man kommer in skönt, och samtidigt möjlighet att få det väldigt hett och nära.

    Sen tycker jag personligen att "romantisk sex", som jag gissar är som på film, dvs titta varandra djupt i ögonen, hålla varandras händer, tätt omslingrade, är det du tänker på, är väldigt långt ifrån verklig sex.

    Har knappt varit med någon som gillat det, utan det som brukar uppskattas är att jag som man tar för mig, styr sexet och är lite lagom dominant.

    Men det får du ju upptäcka själv vad du gillar efterhand, men lite synd att du på förhand bestämt dig för att bakifrån är för grovt, då det är en fantastisk ställning som kan göras i många varianter, och som de flesta uppskattar enligt min erfarenhet.
  • Man343
    Anonym (Teresiiah) skrev 2019-07-30 22:10:25 följande:

    Tack för tipset!Nej för mig, är det inte alls grovt att köra bakifrån. Det är hans tanke att det ska vara romantiskt första gången. Jag vill tvärtom att han ska dominera lite och vägleda mig lite. Iallafall nu i början. Men han är bara som ett lik. Jag är väldigt framåt vanligtvis och tar för mig, men nu fick nästan dåligt självförtroende när han bestämmer hur detta ska ske och vill typ inte ens pröva längre. Det blir bara värre och värre hela tiden..

    Jag är tacksam för era svar


    Ok, det är HAN som har någon romatiserad bild av sexet.

    Kan tänka mig att han har målat upp en fantasiföreställning om att han ska ge dig en fantastisk fin romantisk upplevelse, men sen när det inte blir som han tänkt sig då tappar han sugen helt.

    Är du SÄKER på att han är så erfaren som han påstår? Låter på din beskrivning mer som att han är väldigt osäker på sex faktiskt.

    Oavsett så behöver ni prata ut om det här ordentligt känns det som.
Svar på tråden Hjälp! Vi har ingen sex