• Flaffy

    Hjälp! Vi har ingen sex

    För det första är det inget som helst fel på dig. Du är helt oerfaren och behöver upptäcka din sexualitet från början. Har du inte fått någon undervisning eller diskussion med

    väninnor? Din nyblivne make verkar heller inte ha en aningen om hur man gör heller. Vill att du ska rida på en gång. Den enda fördelen med det är att du styr själv helt och hållet. Du penetreras i din takt. Annars kan väl den romantiska grejen vara missionären där han lägrar dig. Mycket kyssar och ögonkontakt.

    Men. Tycker att ni lugnt och sansat pratar igenom hur ni ska inleda ert sexliv. Börja med smek och lek som inte ska leda till penetrerande sex med penisen. Tills du/ni känner er bekväma och vill gå vidare. Kommunikation är trixet! Den andra delen är att du lär dig hur du fungerar själv. Lek och prova smeka dig själv. Smek dig själv till orgasm. Prova olika sätt för att klura ut vad du tycker är skönt.

    Sedan ska ni utforska varandra. Skippa prestationskraven och glöm inte att ha roligt.Övning ger färdighet. Ingen är kan vara världsmästare utan att ha provat, övat, gjort om och gjort rätt! Lycka till!

Svar på tråden Hjälp! Vi har ingen sex