• Censur

    Min sambo förstör relationen mellan mig och hans dotter.

    Han låter helt absurd. Jag bestämmer massvis över mina bonusbarn och det är aldrig min sambo sagt att jag har kontrollbehov eller inte tycker om dem. Jag vill vara ensam jätteofta. Aldrig fått höra att jag skulle vara sur eller att jag inte tycker om att umgås med min familj. Ibland passar jag inte mina bonusbarn, men jag älskar dem ändå.

    Skulle lämnat om jag vore du. Hade aldrig orkat med en man som anklagar mig så fort det är något och pratar skit om mig med barnet. Fruktansvärt omoget. Om du nu verkar sur, varför är det så svårt att gå och fråga hur du mår och om de kan göra något för dig så du känner dig lite gladare? Och jag håller med dig, efter fyra år bör man känna sin partner bättre än så.

  • Censur
    Anonym (Uppgiven) skrev 2019-08-05 16:13:02 följande:

    Jag kommer flytta till min sommarstuga tills jag hittar egen lägenhet.


    När sambon fattade att jag menade allvar med att lämna blev det annat ljud i skällan. Självklart är jag inte alls så hemsk, han har kanske överdrivit lite för att han blivit irriterad. Och naturligtvis kan vi (jag och dottern) ha en fin relation även om den inte är som han önskar att den vore. Nu lovar han dyrt och heligt att tänka sig för när han pratar om mig med dottern och ALLTID fråga och inte bestämma saker över mitt huvud.


    När JAG har efterfrågat dom här förändringarna har det varit tvärnej och bara trams! Nu när han riskerar att förlorar något, då vill han ändra sig. Det är inte för min skull, det är enbart för sin egen. Och jag vet nog hur det skulle bli. Bra i några veckor, sen samma skit igen.


    Surt att ha investerat så mycket i en relation och att det ändå ska sluta såhär. Men han har förstör allt. 


    Ledsen att du hamnat i en sån tung situation som det ändå är med en separation. Jag känner inte din sambo, men har har inte haft hjärta att ändra sig på 4 år så har jag svårt att se att han skulle göra det nu. Han har haft sin chans (sina chanser). Massor av styrka och kramar till dig, riktig kärlek och omtanke finns där ute och väntar på dig! {#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden Min sambo förstör relationen mellan mig och hans dotter.