Inlägg från: roflgrodanbolltroll |Visa alla inlägg
  • roflgrodanbolltroll

    Youtube-kanalen SwebbTV har stängts ner.

    Dåligt givetvis, men ett stort företag som YT kan inte förlita sig på enbart anställda moderatorer utan måste gå på antalet anmälningar, för att undersöka varje video och kommentar---well lycka till med det.

    Då blir det helt enkelt så, att tillräckligt många anmälningar och en kanal ryker. Det här är vänsterns nätaktivister väldigt medvetna om, så då massanmäler man det man ogillar. Det är inte YTs fel, utan ett användarproblem.

  • roflgrodanbolltroll
    Digestive skrev 2019-08-03 17:56:12 följande:
    Ja, tror också på någonting sådant och det låter mer troligt än konspirationsteorierna som drivs på diverse alternativa sajter (att det skulle ha varit ett riktat fall utfärdat av regeringen).

    Frågan är dock varför Youtube inte gav kanal-ansvariga någon varning - som annars är praxis - utan bara stängde ner kanalen rakt upp å ner. Om nu SwebbTV:s utlåtande om den saken stämmer...
    För att de helt enkelt böjer sig för tillräckligt många anmälningar. Det är bra mycket bekvämare att hamna i bråk med en enskild kanal än med hundratals användare för att försvara kanalen.

    Det är inte direkt den första YT-kanalen som plockats ner utan varning. Klassiska offer för detta är kanaler vänsteraktivister inte gillar, dels satirkanaler men även mer seriösa. Så jag kan förstå att konspirationsteorierna är vilda, men den enkla förklaringen är att konspirationen inte går djupare än att vänsteraktivister massanmäler saker de inte gillar för att det fungerar. Även det är ju en intressant konspiration, men den kittlar kanske inte fantasin lika mycket som att youtube själva plockar bort på eget bevåg.   
Svar på tråden Youtube-kanalen SwebbTV har stängts ner.