Inlägg från: LBP91 |Visa alla inlägg
  • LBP91

    Passerat Bim och negativt test

    Hej!

    Jag är på BIM+1 idag och tog ett gravtest igår som visade neg. Använder NC som visade hög temp men idag hade den sjunkit en aning så om den sjunker ännu mer imorgon förväntar jag mens på onsdag, om det bara var en temporär dipp och den stiger så får jag väl göra ett nytt test om någon dag. Vill inte slösa på testen så vill inte testa varje dag. Har lite symptom som ömma bröst, trött, hungrig och ont i svanken..

  • LBP91
    Pluttan skrev 2019-08-06 13:38:00 följande:

    Hej. Då ska jag hålla tummarna för att det bara var en temporär dipp. Hur var tempen idag? Enligt min app är jag Bim +3 idag. Fortfarande massa molvärk och är också hungrig emellan åt. Testade med cb i morse. Blev ett supersvagt streck inom 3 minuter. Men säkert spökstreck :(


    Men det behöver inte vara spök, del kom ju upp 3 minuter, är inte det inom den tiden man ska läsa av testet? Hoppas det blir starkare, jag tycker du ska testa igen om två dagar. Själv så sjönk tempen ännu mer, ner till menstemp och för nån timme sen fick jag mens. Känns jobbigt men ändå positivt då den hade hoppat över en månad så nu blir det lättare att räkna ut nästa äl. Nästa månad blir vårt 5:e försök.
Svar på tråden Passerat Bim och negativt test