Inlägg från: Pope Joan II |Visa alla inlägg
  • Pope Joan II

    Vart går gränsen för missbruk?

    Anonym (start) skrev 2019-08-12 13:30:43 följande:
    Jo jag har ju en mamma som hade spelmissbruk och en pappa med alkoholmissbruk.

    Spelmissbrul hade min sambo när vi träffades, men slutade spela när jag sa ifrån. Nu spelar han liknande spel men gratis spel, men det tar lika mycket för det. Vi hade våra barn nu i 3 veckor, av dom veckorna tror jag han satt konstant och spelade ungefär 2 veckor.. Från det att han kom hem från jobbet till morgonen efter varje dag.. 1 dag förra veckan var han utan tjack, för då sov han hela j*bla dagen. Och knappt nå hjälp med varken mat, hushåll eller barn fick jag dom här veckorna. Så jag konfronterade honom natten till söndagen och sa att jag vill att du är med mig och inte din förbannade telefon. Sen bad jag han välja mellan mig och telefonen. Fick då inge svar så tog mina saker och gick en promenad 02.35 på natten..

    Ja jag säger i te så mycket om just tjacket, Jan blir lugnare av det och kan konsentrera sig. Men tjack + spel går inte. Han blir okontaktbar, och tar han inte tjack så spelar han inte heller. Så allt är ju i grund och botten tjackets fel.
    Härlig uppväxt för barnen. 
  • Pope Joan II
    Anonym (start) skrev 2019-08-12 17:08:37 följande:
    Ja. Han brukar aldrig ta när vi har barnen annars. Så jag vet faktiskt inte vad som tagit åt han. Förut tog han enbart nån enstaka gång när han drack..
    Du lät alltså barnen vistas i hemmet trots mannens narkotikamissbruk? Och inte heller förpassade du honom ur bostaden?
Svar på tråden Vart går gränsen för missbruk?