Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Leder halkskydd verkligen kyla...?

    Som trebarnsmamma kan jag säga att halkstrumpor är djävulens påfund när det gäller att få ner fötterna i ett par skor/stövlar. Det går inte. Det blir tvärstopp. Såna får man dra på inomhus.

  • Fjäril kär
    Anonymsju skrev 2019-08-15 10:25:56 följande:

    Hmm okej, tack för svar! Verkar vara olika åsikter om det. Tycker bara att det Polarn O pyrets hemsida borde stämma.

    Då har jag en annan fråga till er erfarna, när man lägger till kläder till barnets hylla på förskolan när det börjar bli kallare, tex. Ullunderställ, raggsockor och fleecekläder. Ska man säga till då? "Nu lägger jag en fleeceoverall här till mitt barn, jag vill att han ska ha på sig den under sina skalkläder" eller räcker det att lägga till kläder som funkar till alla väder, och lita på att personalen klär min son rätt?

    Och ullunderställ ska man ju ha närmast kroppen det betyder ju att dom måste ta av honom naken och sätta på underställ sen på med fleece, och ytterplagget. Jag tänker att det måste ta sån tid om dom ska göra det på alla barn?

    Kanske konstiga frågor, men sånt jag funderar på nu när det börjar närma sig..


    Är nog olika från förskola till förskola men där jag haft mina barn har underställ i ull antingen fått vara på redan vid lämning eller så blir de utan och man får hitta på andra varma kläder. Personalen klär inte på/av barnen. Det finns varken tid eller möjlighet till det när de kan gå ut flera gånger om dagen ibland.

    Raggsockor och extra fleecejacka etc har hängt på kroken med ytterkläder och det betydde att barnen skulle ha det på sig.
Svar på tråden Leder halkskydd verkligen kyla...?