Inlägg från: LaFontaine |Visa alla inlägg
  • LaFontaine

    Leder halkskydd verkligen kyla...?

    Vi har bara halkstrumpor och märker varken av kalla fötter eller svårigheter att få ner fötter i skorna. Då går vår dotter på förskola där de är ute flera timmar dagligen, också på vintern. Vi kör mestadels polarns strumpor, men också Lindex och inte heller där har vi haft några problem.

  • LaFontaine
    Anonymsju skrev 2019-08-15 10:25:56 följande:

    Hmm okej, tack för svar! Verkar vara olika åsikter om det. Tycker bara att det Polarn O pyrets hemsida borde stämma.

    Då har jag en annan fråga till er erfarna, när man lägger till kläder till barnets hylla på förskolan när det börjar bli kallare, tex. Ullunderställ, raggsockor och fleecekläder. Ska man säga till då? "Nu lägger jag en fleeceoverall här till mitt barn, jag vill att han ska ha på sig den under sina skalkläder" eller räcker det att lägga till kläder som funkar till alla väder, och lita på att personalen klär min son rätt?

    Och ullunderställ ska man ju ha närmast kroppen det betyder ju att dom måste ta av honom naken och sätta på underställ sen på med fleece, och ytterplagget. Jag tänker att det måste ta sån tid om dom ska göra det på alla barn?

    Kanske konstiga frågor, men sånt jag funderar på nu när det börjar närma sig..


    Jag lägger dit kläder och meddelar att så skett. Sen får personalen avgöra om det behövs. Hittills har vi inte haft några problem och bra kommunikation.

    Behövs underställ får dottern ha det som vanliga kläder inne på förskolan. Inte kan de klä om alla barn så fort de ska gå ut.
Svar på tråden Leder halkskydd verkligen kyla...?