Inlägg från: Anonym (hippieutseenden) |Visa alla inlägg
  • Anonym (hippieutseenden)

    Ni män som skaffade långt hår?

    Märkte ni nån ökning av intresse från kvinnor?

    Diskuterade detta med en manlig bekant som klippte av sitt, från att ha haft ett helt fantastiskt vackert svart hårsvall och sån där hipsterknut. Han tyckte skillnaden var väldigt stor och att det var andra typer av kvinnor som gillade honom nu med sitt korta. Han ser väldigt mycket manligare ut nu och äldre faktiskt!

    Jag trånar mest själv efter långhåriga killar och tyckte inte min vän blev alls lika attraktiv i kort. Fattar inte heller hur killar kan raka bort sitt hår om de inte beror på begynnande flint?

  • Svar på tråden Ni män som skaffade långt hår?
  • Anonym (hippieutseenden)

    Det kan vara snyggt på vissa men föredrar looken som långt hår ger. Det är också manligt på sitt sätt men mer spännande i mina ögon. Tänk 60-tal och kanske lite skägg som Jesus på det:)

  • Anonym (hippieutseenden)
    Anonym (Håret) skrev 2019-08-17 09:16:11 följande:
    Min man är mer vuxen än många andra i samma ålder. 2 utbildningar efter gymnasiet (varav en på universitet på 5 år) och jobbar på enormt bra. Aktiv, tränar, och är kärleksfull partner på alla sätt.

    Men, han är en renodlad hårdrockare från insidan ut. Har eget band och släpper skivor utöver allt annat han gör. Tråkig attityd att en långhårig hårdrockare aldrig blir vuxen eller manlig. Konstig att flera kvinnor vänder sig efter honom på stan, han liknar Rollo från vikings (dom första säsongerna).
    Smaken är ju så klart olika men på denna sajt har jag noterat att det inte finns mycket utrymme för annat än kärnfamiljer, medelklassvuxna liv, med typiskt vanliga gärna osminkade utseenden på kvinnor och män med lite pappakropp  lite tunnhåriga, banne den som hänger på gymet, eller sprutar in botox i ansiktet, Utseendet är inte något man får lägga vikt vid, det är bara narcissistiskt och barnsligt. Mycket uppläxning!!!!

    De uteblivna svaren i tråden från dessa män jag avser talar ju sitt tydliga språk. De hänger ju INTE här!! De är ju inte vuxna nog.

    Är själv ingen fan av hårdrock men finns många med väldigt vackert hår och fina utseenden. Och Vikings är ju hett;)
  • Anonym (hippieutseenden)

    Den här tråden har tagit sig ett helt annat fokus än syftet. Bara kvinnor och ickerelevanta män. Ville ju att långhåriga män skulle berätta hur de upplevde sin attraktionskraft på kvinnor?

  • Anonym (hippieutseenden)
    Tukt skrev 2019-08-17 11:38:53 följande:
    Det kanske är för att det är skillnad på att starta en tråd och på att äga den.
    Ja men kan det inte vara på sin plats att svara på ämnet som avses? Om du skriver en tråd om att du tänder på kraftiga kvinnor och vill veta hur resan från smal till kurvig varit för en kvinna och vilken typ av män som intresserat sig för dem, vill du vöäl knappast ha en debatt om övervikt och då bara av män?

    För dålig moderering här inne!
  • Anonym (hippieutseenden)
    Tukt skrev 2019-08-17 12:07:07 följande:
    Först ska jag säga att det inte var min mening att verka dryg, även om det lät så. Mer ett konstaterande att trådar, rätt naturligt lever sitt egna lilla liv.
    Man kan likt barn, äga dom en tid, men sedan tar de egna vägar.

    I det här fallet handlar det nog mycket om att det svar du söker är ganska självklart. Att om någon förändrar sitt utseende radikalt, så kommer man bemötas och tolkas på ett annat sätt än innan. Så även attrahera andra typer av kvinnor.
    Och eftersom det i egentlig mening inte finns så mycket att diskutera där, så glider tråden i väg.

    Sedan ÄR det en intressant diskussion i sig. Att vi i botten dömer och tolkar människor utifrån deras utseende. Men då blir det, som du skriver offtopic.
    Håller inte med om ditt svar. Snarare att det inte finns några såna män härinne. Frågan är ju hur intressant som helst eftersom det var ett uttalande som kom från en man att han plötsligt kände sig mer attraktiv och eftertraktad med långt hår från den typen av kvinnor han ville attrahera. I kort hår fick han andra typer av kvinnor som han inte drogs till i samma utsträckning. Själv har jag bytt hårfärg och frisyr några gånger och effekten har varit väldigt intressant att betrakta. Så detta ämne intresserar mig.

    Hur som helst tycker jag inte man ska svara i trådar om man inte är målgruppen och du verkar ju ex inte vara en sån.
  • Anonym (hippieutseenden)
    Tukt skrev 2019-08-17 13:10:51 följande:
    Nej, fast att inte hålla med, är ju halva diskussionen. Och detta är ju ett diskussionsforum.
    Och nej, jag har inte bytt från långt till kort hår. Men det innebär ju inte att man inte kan ha en aning om hur det är ändå. Är inte rakteforskning precis.

    Jag kan förstå att det känns intressant för dig, om du precis blivit varse om detta fenomen. Men i mitt tycke är det mer ett konstaterande. Så precisera gärna vad diskussionen du tycker ska handla om. 
    För det första är tråden ställd till män som skaffat eller haft långt hår! Inte raketforskning precis om man läser trådstarten!

    Så alltså efterfrågades en diskussion från denna grupp och ingen annan.
Svar på tråden Ni män som skaffade långt hår?