Inlägg från: Anonym (prata!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (prata!)

    Är det dags att ge upp eller överreagerar jag?

    Han har kommit till ett statium där han inte uppskattar dig längre, och han letar fel. Och han är snabb att påpeka felen och se till att han höjer sig på din bekostnad. Jag var likadan mot min man när minsta barnet kom. Jag retade mig på ALLT. Men insåg ganska snabbt att jag föraktade honom och att kärleken inte fanns där. Så - jag gjorde slut på eländet genom att tala om för honom att vi nog skall splittra oss. Vilket han själv gärna gjorde. Ingen av oss har ångrat det. 

    Antingen sätter du dig ner och pratar med honom hur du känner - och då får han helt enkelt lyssna på dig utan att avbryta. Det sista är jätteviktigt. Ev protester och frågor får han skriva ner under tiden och ta upp när du känner att du pratat färdigt. Är det så att han inte är medveten om det, så kan ett samtal göra nytta. Om inte - då kanske det är dags att sära på er. 

    Sex är något man har när allt är bra. För kvinnor. För många män funkar sex i alla lägen, men de begriper inte att vardagen måste funka för att vi kvinnor skall vilja ha sex. Det är liksom den slutliga bekräftelsen. Och vem vill bekräfta någon som hela tiden trycker ner en och är dum? Ungdomarna hemma kanske också skulle må bra av att slippa den tunga luften. Även de tassar på tå kan jag tänka.

  • Anonym (prata!)
    Drottningen1970 skrev 2019-08-19 10:46:54 följande:
    Vilken otrevlig jävel.

    Förstår inte alls hur du ens kan vara kluven i detta.
    Håller med. Får han inte sex är han dum och elak, krymper dig och kritiserar dig samt otrevlig mot barnen. Får han sex så är han glad. Vad ÄR det för en människa? Och inte vill han ta initiativ heller, det lägger han på sambon. 

    Mycket mycket märklig typ. Jag hade aldrig i livet stannat. Hellre bo själv med tonåringarna än att behöva tassa på tå, få fladder i magen av nervositet. Hellre vara mig själv än att gå på äggskal och välja varenda ord på guldvåg. 

    Nej, då kan man inte leva.
  • Anonym (prata!)

    TS. Kanske ska du ta och visa honom tråden och se hur hans reaktion blir? Antingen förnekar han och tycker vi är en samling kärringar som inte begriper någonting - eller så kanske du sått ett frö som faktiskt kan bli bra.

    Han är i nuläget inte nån trevlig person att ha i familjen för det mesta. Och kanske han behöver veta det från utomstående. Och ta in barnen om det blir samtal. Inte för att anklaga honom, utan för att de skall få berätta hur DE mår.

  • Anonym (prata!)
    Anonym (:() skrev 2019-08-21 00:02:18 följande:
    [quote=79844754][quote-nick]Anonym (J) skrev 2019-08-20 16:46:41 följande:[/quote-nick]Är han narcissist? Eller är det bara biten att han alltid har rätt som är ett sådant drag?

    Jag har varit gift med en narcissist. Uppfattade inte att din man hade de tendenserna men ser nu att du skrivit just om denna biten flera gånger.

    Då har jag bara ett råd-DRA NU!!!![/

    Jag får nog läsa på ordentligt vad en narcissist är. Men visst har han vissa drag när jag googlar igenom lite snabbt. Men inte allt stämmer tycker jag. Tack för tanken! Ska läsa mer.
    Man kan ha narcissistiska drag precis som man kan ha psykopatiska drag, utom att vara varken narcissist eller psykopat. Däremot är de negativa egenskaper ibland, som inte är så trevliga att leva med.
Svar på tråden Är det dags att ge upp eller överreagerar jag?