Inlägg från: Anonym (Kämpande Mamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kämpande Mamma)

    Verkställighet av dom! Hjälp!

    Hej!

    Jag önskar se om det finns någon som begärt verkställighet av dom i vårdnadstvist själv eller via advokat som kan tänkas vidarbefodra hur detta ser ut på papper, hur man lägger upp det mm.

    Jag har letat efter mallar och försökt läsa paragrafer som en galning men inget hjälper. Hittar inget! Anledningen till min fråga är att jag kontaktat advokat igen men vill försöka få till en verkställighet själv först innan jag får stämma på nytt.

    Pappan Håller varken överenskommelse eller domstolsbeslut gör illa vår sån psykiskt genom hans hat mot mig. Hela allt började med en svår förlossningsdepression där jag höll på att ta livet av mig. Läkarna proppade bara i mig massa tabletter och pappan lämnade mig fast jag skrek efter hjälp ÖVERALLT. Efter det stämde han mig på vårdnad för jag mått dåligt för att han själv mår så dåligt och tar ut detta på vårt barn och mig. Är så trött . Här kämpat för vårt barns bästa i 2.5 år nu och det finns inget kvar av själen.

    Så om någon har en verkställighetsdom som dom känner de vill dela med sig av så skulle jag kunna be till gudarna för att få se hur det ser ut.

    Med vänlig hälsning/ nedbruten mamma

Svar på tråden Verkställighet av dom! Hjälp!