Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    Färga hår

    Det är stor risk att det kommer att skifta i grönt dessvärre om du nu går mot det blonda råttfärgade håret. Dessutom kommer din utväxt att vara annorlunda är det ofärgade. Väldigt svårt att få det bra som sagt, men mitt bästa tips är i sådana fall om du nu verkligen vill göra det hemma är att först lägga i en röd koppar i basen längst upp mot hårbotten för pigment och därefter färgar du enbart det området med den mörka färgen. Den gråa ombren är dock svårt, men den får du lägga i direkt i de ofärgade topparna. Väldigt risky kan jag tycka!

  • Anonym (Hmm)

    Grejen är också att om du är mörk råttfärgad så måste du bleka topparna innan den gråa färgen går i. Det betyder att både hårbotten/basen och topparna måste gå igenom två olika processer. Det blir fyra olika sammanlagt för ditt hår i sådana fall.

  • Anonym (Hmm)
    Beccus skrev 2019-08-22 10:51:06 följande:

    Bleka hade jag räknat med att göra där det ska vara grått, flera steg oxå. Ombré är ju snyggt, men kanske svårare att få till bra hemma själv, kanske är lättare att göra tunna slingor, bleka dom och sen grått innan man tar av sig hättan. Risky vet jag att det kommer att bli, men är ju billigare att göra hemma om man inte trivs, trivs jag i det kan man ju göra förbättring hos frissan


    Men om det blir helt fel och missfärgat så kommer det sluta med att du 1) blir dyrare med både hemmafärgat plus besök hos frisör 2) sliter onödigt mycket på håret.

    Been there done that.

    Numera färgar jag enbart hemma om det är enklare så som max två avsteg från min hårfärg. Ska jag bleka, göra slingor eller göra två olika färger så går jag till frisören.
Svar på tråden Färga hår