Inlägg från: Anonym (Nomus) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nomus)

    Tips på hur man kan skriva ett "första meddelande" till någon?

    Chansen att hon svarar oavsett vad du skriver är trots allt rätt liten. Jag sitter själv i samma sits, ny reggad på dejtingsida. Förvånansvärt många tjejer har ingen presentation, typ hälften och mer än hälften har bara 1 bild eventuellt 2 dåliga. Finns liksom inget att spåna ett meddelande på. Sen säger dom att killar är fantasilösa..

  • Anonym (Nomus)
    Anonym (Manlig nätdejtare) skrev 2019-08-24 18:43:06 följande:

    Vilken sida är det?

    Säger dem att killar är fantasilösa? Har inte hört det.

    Nej det är dåligt det att så många tjejer har en rätt snygg bild på sig och inget skrivet om sig. Menar dem att de är så snygga att de får ändå massa svar från killar tro? Man kan ju vänta sig att få svar från en viss typ av killar i så fall... såna som går på utseendet i första hand.


    På match och ElitSinglar. Tycker jag alltid hör från kvinnor hur fantasilösa killar är och att det gäller att sticka ut för att få en chans att visa vem du är.

    Ja säkert många som skriver till dom ändå. Men dom är väl knappast seriösa. Ser dom så pass bra ut är dom nog där mest för bekräftelsen, ev att någon snubbe får en chans om han har allt.

    Tror många användare är fake också. Killar som skaffar en tjej profil för att se hur killar skriver till dom. Vissa har ju till och med spekulerat att vissa dejtingsidor har egna troll för att man ska få uppfattningen att det finns massvis med guldkorn. Men jag vet inte hur konspiratorisk man ska vara.

    En sak är klar iaf, desto fler sätt vi människor har fått att träffa en partner på med internets intåg desto fler singlar blir det. Internetdejting är egentligen i grund och botten kontraproduktivt eftersom gräset hela tiden är grönare på nästa profil och nästa och nästa..svipe hit och svipe dit.
Svar på tråden Tips på hur man kan skriva ett "första meddelande" till någon?