• mimiii

    Slutat med Cerazette. Otålig

    LH-testerna är ju positiva före ÄL, så därför skulle du kunna ha haft ÄL kring den 11:e om du bara tog testerna 12-16? :) Men att tempen inte börjat stiga förrän idag är ju konstigt... Skulle du kunna printscreena en bild på cykeln i nc och lägga upp här? Att tempen stiger dagarna innan mens låter ju också märklig. Kan kanske ha varit en cykel utan ägglossning, men lägg gärna upp en bild så kan vi kika :)

  • mimiii
    s0ff skrev 2019-08-26 11:19:54 följande:
    Såhär ser det ut :) 
    Hmm... En förklaring skulle ju kunna vara att NC inte riktigt har lärt känna din kropp och att din coverline (som nu ligger på 36,03) egentligen är lägre. En annan förklaring skulle kunna vara att du inte har haft ägglossning än men är påväg att få det nu, har du tagit några ÄL-tester de senaste dagarna? Det skulle ju även kunna vara en cykel utan ägglossning, men det föklarar ju inte varför tempen höjs nu.
  • mimiii
    s0ff skrev 2019-08-28 09:12:07 följande:

    Har nu fått tempstegring å ?bekräftad ÄL? mellan CD 22-32 med cd 30 som mest sannolikt. Vi har varit flitiga under hela röda perioden så det är bara att hålla tummarna nu ???? det blir en lååång cykel...


    Åh vad kul för dig! Huvudsaken är ju iaf att ÄL skett :D
Svar på tråden Slutat med Cerazette. Otålig