• Anonym (M)

    Skaffa barn nu eller inte?

    Vänta några år! Jag kände som din sambo när vi började försöka och har verkligen njutit av bebis- och småbarnstiden och gått in för det helt. Har tänkt många gånger att jag är såå glad att jag väntade tills jag kände mig helt redo, tror inte jag hade tyckt att det var lika roligt annars. Det är ju ett helt nytt liv som börjar när man får barn, så jag tror att det är bra att man känner sig någorlunda klar med sitt gamla liv.

  • Anonym (M)
    Anonym (Kluven) skrev 2019-09-08 20:03:32 följande:

    Tack för ditt svar! Det är väldigt sant och det skulle ju kännas roligare att känna så till 100%! hur var det för er innan ni bestämde er för att skaffa barn, kände ni er båda lika redo för det samtidigt? :) 


    Ja, vi började försöka när vi båda kände att vi ville ha barn och familj och satsa 100%. Jag känner många par där en har varit mer velig och de paren har inte haft lika roligt första åren. Sen jämnar det väl ut sig, så det är ju inte hela världen, men jag tänker ändå att man missar en väldigt fin upplevelse om man inte går in för det helt.

    Såg att någon skrivit om risker med att vänta för länge, men du är 25 år, så du har ju gott om tid. Om 3-7 år kavajer du känner att du är helt redo för nästa steg och för de flesta är det ju inga problem att bli gravid då.
Svar på tråden Skaffa barn nu eller inte?