• LoveRain

    Giftig, jobbig svärmor

    Jag tror att det är väldigt viktigt att ni har en liknande syn på och samma förhållningssätt mot hans mamma för att er relation ska fungera i längden, särskilt om ni har barn.

    Vad har din kille för syn på sin mammas beteende? Vad har han för reflektioner kring sin uppväxt och dynamiken i sin familj? Vad tycker han om sättet hans mamma behandlar dig på?

    Klart det är ett känsligt ämne men eftersom relationen mellan dig och hans familj inte fungerar så måste ni prata ärligt om den. Det är ju han som måste prata med sin mamma om var gränserna går gentemot er och dig. Det är inte en diskussion du ska ta ensam med henne. Han behöver backa dig och göra allt han kan för att du ska bli bra behandlad av henne.

  • LoveRain
    Anonym (Blä) skrev 2019-09-14 11:27:17 följande:

    Har pratat med min partner och han var inte direkt på min sida. Han säger att vi träffar mina föräldrar oftare vilket inte stämmer. Men han är så extremt envis. Usch orkar inte. Han tar alltid sin mammas parti. Det är därför jag är osäker på om det här kommer vara hållbart i framtiden.


    Om han inte alls kan se din sida av saken och ni inte alls kan prata om detta på ett konstruktivt sätt blir det nog svårt. Då kommer situationen inte förändras. Du får välja om du vill stå ut med att det är som det är nu och du inte får stöd eller så avslutar du och hittar en man som har en rimlig mamma istället.
Svar på tråden Giftig, jobbig svärmor