• Annasweden4

    Gravid?

    Hej har senaste dagarna haft molnande värk som känns som mensvärk. Kan vara gravid i vecka 3 men är inte säker. Någon mer som kände såhär i vecka 3? Är det för tidigt för symtom?

  • Svar på tråden Gravid?
  • Annasweden4

    Ja jag känner exakt när jag har ÄL. Har däremot aldrig mensvärk, men nu har jag haft värk sedan i fredags. men betydligt mindre värk nu på eftermiddagen /kvällen. 

  • Lillan870

    Anna, har också haft en extrem mensvärk med stickningar och det drar, sedan min ägglossning för 9 dagar sedan. Är konstant trött och seg. Idag är första dagen som även mina smärtor avtagit. Kan känna lite lätt bara. Tagit ett gravtest för 4 dagar sedan som visade ett väldigt svagt streck. Så spännande och se om det är som vi känner :) när är din mens beräknad? :)

  • Mightmare

    Vad spännande och svagt streck redan 5 dagar efter ÄL!! Wow :O

    Min mens ska komma på lördag... Idag blev jag åksjuk när jag åkte bil. Det kan hända annars men då krävs det ofta att jag läser en bok ett tag, idag kom det ganska starkt illamående av att läsa ett sms, så det tolkar jag också som ett tecken. Hade dock en liiiite brunrosa flytning idag så det är ju negativt, hm... Hoppas så att jag är gravid! I vanliga fall har jag småblödningar hela veckan innan mens, så föreställer mig att det inte blir så om jag är gravid, men vet ju förstås inte. Har ingen magvärk alls dock, men brukar inte ha mensvärk heller...

    När är din mens beräknad Lillan?

  • Lillan870

    Min mens är också beräknad på lördag har beställt hem 5 st test så ska börja testa from onsdag morgon är tanken :) vi har somsagt endast gjort ett försök alltså denna äl :)

  • Mightmare
    Lillan870 skrev 2019-09-16 15:53:56 följande:

    Min mens är också beräknad på lördag har beställt hem 5 st test så ska börja testa from onsdag morgon är tanken :) vi har somsagt endast gjort ett försök alltså denna äl :)


    Hoppas att det var ett riktigt streck :) 


    Vad spännande att vi är precis lika på bim! Vi har också bara gjort ett försök den här ÄL så lika även där :) Jag vet inte om jag vågar börja testa så tidigt dock, är så rädd att bli besviken... 


    Har ett viktigt jobbmöte på måndag förmiddag så tänker att jag ska köpa ett test och testa efter det mötet ifall inte mensen har kommit än då, för att inte vara nedslagen på mötet om det blir neg, men får se om jag orkar vänta så länge. Blir spännande att höra hur det går för dig på onsdag, det är ju snart! 

  • Mightmare

    Blödde lite rött blod när jag var på toa inatt så tänkte att det var mensen men nu på morgonen har jag inte blödit något alls... kan det varit en nidblödning? :O På dag ÄL+9/10. När ska en sådan komma? Brösten är ännu mer ömma idag och det är cykeldag 22 (jag har 26-dagars cykel) så tycker det är lite tidigt för mens...

    Lite lite molvärk i livmoderområdet nu.

  • Lillan870

    Spännande! Brukar komma ca 1 vecka efter befruktning, ( för dom som får) så hoppas det inte kommer mens nu :)

  • Mightmare

    Jag hoppas också...

    Lite bruna flytningar fortfarande :/ men inget mer rött blod iaf...

    Har varit lite dålig i magen ett par dagar också, haha söker alla slags tecken märker jag.

Svar på tråden Gravid?