Inlägg från: Anonym (Hanna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hanna)

    Arbetsintervju på helgen?

    Låter märkligt. Chefspositioner brukar vara en rätt långdragen rekryteringsprocess med många intervjuer. Är det så att intervjuerna hamnat på helger ni planerat att ses? Jag hade blivit rätt misstänksam.

  • Anonym (Hanna)
    Anonym (Pf) skrev 2019-09-15 11:21:57 följande:

    Vi har setts 2 gånger. Var han som tjatade i 2 månader på att ses, visade intresse mm. Sen feågade jag om en tredje dejt varav han ville vänta då det var mycket i hans liv. Han fortsatte dock skriva dagligen. Har nu gått 5 veckor sen vi sågs. Nu precis orkade jag inte mer utan frågade näe vi ska ses. Han sa att han inte visste då han inte räknade med att hans liv skulle se ut såhär. Skrev som det var o frågade om hans ens var intresserad då jag började bli tröttsam o tappat intresset lite.

    Dvs han sa jag skulle ge honom någon veckaZ har gett honom 5 veckor nu, kan inte vänta all evighet. O det blir ju inte bättre av att han dagligen skriver för då fåe man förhoppningar. Nä nu fåe han ge ett svar..


    Ja kräv ett svar! Jag dejtar en kille som bor över 2 timmar bort med bil men han ser till att hitta luckor i sitt liv för att träffa mig. Vill man träffa någon så hittar man lösningar. Att han inte lyckats på 5 veckor så känns det som att han håller dig på linan, lite som en back up plan i fall saker inte går som han tänkt sig. Acceptera inga "icke svar" utan kräv ett tydligt. Vill han ha fortsatt kontakt med dig så får han se till att hitta en lucka inom en väldigt snar framtid för att träffa dig. Kan han i te det så dumpa!
Svar på tråden Arbetsintervju på helgen?