Inlägg från: Anonym (Andreas) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Andreas)

    Träffats ett halvår och gifter sig!

    Släpp honom i ALLT.

    Blockera och ta bort ALLA människor som kopplas till honom på sociala medier. Sluta googla, sluta leka detektiv. Bara totalt radera honom överallt i livet och i huvudet.

    Kanske du till och med skulle behöva avregga dig från Facebook ett tag för att inte trilla dit i medberoende och snoka och må dåligt.

    Så länge du fortfarande är kvar i medberoende till den här mannen så kommer du inte vidare.

    Slut betyder slut. Punkt. Därmed har du ingenting what so ever med hans liv att göra. Inte ens spekulera. Hans agenda och orsak är hans privatliv och du har inte med det att göra. Alls. Nånsin.

    Träna dig på att radera honom ur ditt liv. På djupet dessutom. Sluta se program och filmer ni sett, radera bilder, sms och släng minnen. Kasta kläder du fått, sälj smycken etc etc etc.. Inga ursäkter.

    Ersätt det med vettiga saker som får dig att må bra. Köp saker som inte triggar minnen.

  • Anonym (Andreas)
    Anonym (Linda) skrev 2019-09-17 11:14:54 följande:

    Tack för era svar. Jag är helt införstådd med att jag måste släppa detta. Men det är svårt och jag har försökt. Uppbrottet med honom var rena kriget. Han fick allt. Jag tog med mina kläder och en tv. Och så fick jag kriga hos jurist för halva summan för huset. Allt annat behöll han. Jag började om helt med nya saker. På den nya kvinnans bilder på fb såg jag att de nu hade våra gamla möbler, gardiner, soffkuddar osv.

    Och jag vet att dottern inte får bo där. De få gångerna hon vågat ringa mig säger hon inget mer än att det är komplicerat. Hon bor hos sin biologiska mamma. De har tagit upp kontakten efter många år så jag hoppas att hon kan få det bra där. Och mamman tål inte katter.

    Där är ingen i hans liv som kan varna hans fru. Han är extremt manipulativ. Hans egna familj vågar inte gå emot honom. De är hjärntvättade att tro att jag är den enda boven. De hatar mig. Hans vänner hatar mig. De får de gärna göra!

    Jag ser mig ofta som ett offer helt enkelt. Och det är jag inte. Jag har en ny man i mitt liv. En som behandlar mig som att jag är värdefull. Jag äger min bostad, jag har en ny bil, heltidsjobb, vänner, familj, en ny katt.. jag har ju det jag behöver egentligen! Förutom hälsan..

    Jag borde se mig som en vinnare. Men just nu kan jag inte det.

    Uppbrottet var för 3år sedan. Jag hade släppt honom. Vi har inga gemensamma vänner på fb. Vet inte varför hon kom upp som vänförslag. Jag är bara på fb några ggr per år.


    Fast du har inget som helst ansvar för hans liv. Inte över dottern heller. Du måste släppa honom på alla plan.

    Stoppa ältandet eftersom det inte leder någonstans.

    Att vissa människor kommer som vänförslag betyder inte att du måste titta på vem det är. Bara klicka bort. Träna på det!

    Träna på att INTE agera på honom.
Svar på tråden Träffats ett halvår och gifter sig!