• Anonym (op)

    Olika behov av fysisk närhet

    Jag är tjej men lever i samma typ av relation, men då där mannen är som du.

    Jag kan känna att han mest vill ha pussar och närhet, men det leder aldrig till sex, eller till och med att han kan undvika närheten FÖR att det kan leda till sex. Så i minsta sexuella sammanhang som på kvällen, vill han inte pussas eller ha sex. 

    Jag blir då avtänd över att alla pussar dagtid (om jag väljer att göra detta fast jag känner ett slags motstånd numera, då bristen på sex gör att jag känner mig ful och otillräcklig), och känner att vår relation blir nästan en kompisrelation.

    Tänker att detta kanske har att göra med att olika personer visar kärlek på olika sätt? För mig är sex kärlek, och det ultimata sättet att uttrycka kärlek på, medan mycket fysisk närhet hela tiden känns för mig obekvämt och kvävande. Jag har inget emot det då och då, men min man vill umgås (förutom sexuellt) dygnet runt, då känner jag att jag lika gärna skulle kunna vara en kudde vid TV.n eller hans syster.

    Jag vill oftast gå och göra något annat för jag blir rastlös.

    Dessutom känner jag mig oftast sexuellt frustrerad, och det är svårt att vara på hans mer lugna nivå hela tiden då. Pussas vi blir jag kåt, och då är jag för på.

Svar på tråden Olika behov av fysisk närhet