Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    Hjälp mig!

    Hej och välkommen hit!

    Jag måste bara fråga om han gått på förskola?

    Har pedagogerna där sagt något liknande eller är det nya beteenden?

  • Anonym (M)
    Peter1975 skrev 2019-09-23 12:20:38 följande:

    Tack för ditt svar! Jag ska ta tag i det här, hintade till hans mentor idag när jag lämnade honom. Jaså du tror att det kan vara autism eller Adhd eller liknande? 

    Är det fler som tror det? Jag vill gärna hinna smälta det isåfall i väntan på utredning. Jag vet vilka svårigheter t ex. Autism leder till för barnet så det kommer bli tufft.

    Jag tror inte de kommer hitta något dock, han är ju liten och lite busig 


    Jag tänker tyvärr någon typ inom det autistiska spektrat baserat på vad du skriver här. MEN är det så att det rör sig om autism (eller annat) vill jag bara påpeka att det inte kommer "symptom" med diagnosen!

    Jag förstår som förälder att man vill att ens barn är friska och "normalfungerande" MEN med en diagnos kommer hjälp, stöd och kunskap. Detta både i hemmet, i skolan och fritid.

    Skulle det röra sig om någon avvikelse som ger diagnos ger det också dig som vårdnadshavare och sonen rättigheter och många möjligheter till stödinsatser som annars tyvärr är svåra att styrka och få igenom.

    Hoppas på att du vänder dig till bup och hör med dem, tänk på att varje dag du väntar innebär en mindre dag för sonen med rätt förutsättningar i vardagen och utbildning.
Svar på tråden Hjälp mig!