Inlägg från: Anonym (Burr) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Burr)

    Hjälp mig!

    Två härliga söner?

    Pojken du beskriver låter allt annat än härlig måste jag säga.

  • Anonym (Burr)
    Peter1975 skrev 2020-08-11 20:41:40 följande:

    Hej allihopa, jag får tacka för det fina stödet jag har fått från alla som vart involverade. Mycket har hänt sen senast och även om det tar tid så är utredning på full gång. Jag har också insett att min fina pojke är född med några specialgåvor som jag brukar säga.

    Jag vill ha så mycket kött på benen som möjligt som underlag till läkarna och barnläkaren av alla dess slag så därför vill jag hjärna bolla idéer med er om vad som anses relevant att ta upp angående beteenden.

    Kan ge lite exempel på vad som hände på fritids häromdagen. Min pojke har ständigt 1 eller 2 resurser med sig och har dessvärre inga vänner i skolan. Han gillar som bekant handdockor så efter en välskött dag så lät resurserna honom hålla en föreställning för klassen angående dockteatern. Dessvärre gick det inte så bra för han började utan förvarning springa omkring med handdockorna och bet sina fritidskamrater. Han spottade på dockorna och jagade sen alla med spottet. Som ni kan tänka er så vart det fullständig kalabalik i klassrummet.

    Vad tror ni.. Bör man uppmuntra honom att försöka göra en föreställning igen och kanske ha med en tredje resurs? Detta är i princip det enda intresset han har och tänker att det kan vara en god väg att få några vänner på köpet.


    Jag vill inte vara elak, men... skulle du vilja ha en vän som beter sig så?
    Om allt är sant som du skrivit så är det något mycket allvarligt fel på honom, hade jag haft barn i hans klass (eller vad det heter på dagis) så hade jag flyttat det därifrån.
Svar på tråden Hjälp mig!