• riboflavin

    Kan ni kvinnor märka om mannen är oskuld/oerfaren med kvinnor

    Anonym (.) skrev 2019-09-22 03:12:54 följande:

    Jag undrar om ni kvinnor skulle märka att mannen är oskuld. Om ni nu skulle göra det, skulle ni då tappa er lust för honom och kanske till och med intressent?

    Vad är de typiska signalerna mannen utstrålar som får er att tänka att han kanske skulle kunna vara oerfaren?

    Vad för sorts vill ni att mannen tog för steg/initiativ utan att verka sliskig och jobbig?

    Tack för svar!


    Nej, generellt sett kan jag inte bedöma om mannen är oskuld, oerfaren eller bara nervös och naturligt fumlig. Vissa män är ju bara såna, sambon kan fortfarande efter många år bli blyg och tafatt i visa situationer.

    Signalerna är väl just blyghet, tafatthet och fumlighet annars. Men jag har varit med oskulder som inte alls utstrålat de signalerna. Angående lusten så är en faktor som skulle få mig att tappa intresse och det är om han är ursäktande kring sin oerfarenhet, skit i det liksom, lev i nuet. Jag har också träffat på några oerfarna killar som använder det som en ursäkt att inte utvecklas och försöka göra annat än enbart knulla (för det är tydligen lätt att lära sig), det är inte ok i längden att enda "förspelet" är att kolla om jag är våt nog för att den ska gå in.

    Stegen och initiativen i sig är inte det som gör någon sliskig och jobbig utan förmågan att läsa av och anpassa sig om motparten inte svarar på inviterna. När någon går på hårdare när man backar undan helt utan insikt och när någon tokraggar helt utan att man är intresserad alls är sliskigt. Läs av signaler och anpassa.
    Vid god typografi ska horungar inte förekomma.
Svar på tråden Kan ni kvinnor märka om mannen är oskuld/oerfaren med kvinnor