• Enniie

    BF Juni 2020

    Plussade idag och fann ingen sådan grupp, så jag startar en.

    Grattis till er alla!

  • Svar på tråden BF Juni 2020
  • Tjofsan01
    Annali85 skrev 2019-10-13 14:37:48 följande:

    Mina är snart 4 och 1,5. Tänker också att detta blir vårt sista barn och kommer och gör vår familj komplett:). Hur mår du?


    Känns lagom med tre men jag hoppas innerligt att ?färdigmedbarn? känslan kommer infinna sig efter denna :)

    Jag känner än så länge ingenting, lite svullen över magen så man ser ju gravid ut alla redan men det kommer väl lägga sig :)

    Hur mår du? Känner du av något?
  • Tjofsan01

    Vad använder alla för gravidappar? Har haft Preglife med båda våra tidigare barn och den är ju bra men kanske ska testa någon ny om ni har några bra tips? :)

  • Myrizz
    vår sommar skrev 2019-10-10 18:18:23 följande:

    Hejsan,

    Jag har gravid i vecka 6, skulle gärna vilja hänga med här. Bf blir 6juni. Det här är min 8:e graviditet. Jag har 2 barn, ett x, och 4 missfall i bagaget så ropar inte hej än. Ska på vul nästa torsdag och hoppas hoppas att jag får se ett litet hjärta slå då.

    Jag väntar oxå med fb ett tag.


    Hej allihopa!

    Hoppar in här jag också. Stannar på FL. Jag har en liknande historia som dej ?Vår sommar?. Vi har tre barn och har 2 ma och 2 mf i bagaget. Så detta är också min 8:e graviditet och vägen hit har varit lång och krokig av flera anledningar.

    Är i v.5 nu. Plussade väldigt tidigt. Jag vågar inte känna någon glädje ännu. Det är mycket tankar och känslor i omlopp. Nära till tårar. Mkt ångest. Känns som en evighet innan en får klarhet i om graviditeten går vägen eller inte.

    Hur gör ni andra för att stå ut?
  • Myrizz
    Tjofsan01 skrev 2019-10-13 21:40:51 följande:

    Vad använder alla för gravidappar? Har haft Preglife med båda våra tidigare barn och den är ju bra men kanske ska testa någon ny om ni har några bra tips? :)


    Jag kör Preglife och Min graviditet. Sen har jag också en app som heter Nedräkning där jag har nedräkning till några milstolpar som tex hjärtat börjar slå, v.10+0, v.13+0 och RUL etc. Jag tycker också att 1177 är helt ok.
  • Myrizz
    frökendecember skrev 2019-10-13 08:41:39 följande:

    Vill gärna vara med i fbgruppen (om den är stängd så ingen utomstående kan se den)


    Svårigheten med det är ju att du inte vet vilka som döljer sig bakom nicken på FL. Kan vara grannen, din syster, ovän eller bästa vän. Ja, vem som helst.

    Synd att inte FL finns som app! Kan ju hoppas det är under utveckling! :)
  • Annali85
    Tjofsan01 skrev 2019-10-13 21:39:13 följande:

    Känns lagom med tre men jag hoppas innerligt att ?färdigmedbarn? känslan kommer infinna sig efter denna :)

    Jag känner än så länge ingenting, lite svullen över magen så man ser ju gravid ut alla redan men det kommer väl lägga sig :)

    Hur mår du? Känner du av något?


    Ja, jag hoppas också man kommer känna sig klar. Nu har vi hela tiden haft tankar på tre barn så har liksom inte tänkt på det innan. Tror jag kommer känna mig klar vid tre men tyvärr kommer jag nog också känna mig väldigt mycket äldre när man liksom är klar med familjebildning.

    Jag känner mig öm och spänd i brösten och kanske lite tröttare än vanligt, annars inte så mycket än. Kom ihåg att jag innan tyckt v.8-10 varit värst och att tröttheten då var hemsk
  • Lovisa33

    Äntligen kan jag komma in här och skriva, JAG ÄR GRAVID!! är så himla glad. Min parter är chockad, hahah stackarn.

    Plussade imorse och enl pregglife är jag 4+4 och beräknad 17 Juni.

    Facebook grupp är det nått vi kanske ska starta?

  • Annmaj

    Jag har fått 10/6. Är nervös, för har egentligen inte så mycket symptom som "alla andra". Idag har jag fått väldigt ont i ryggen åxå, och är väldigt rädd för att något är fel. Går på Lutinus, och skulle egentligen börjat med IVF i november. (Är 36 år).

  • Anonym (Nervös)

    Hej på er!

    Jag skulle behöva eran hjälp...

    I början på året så blev jag gravid, jag ville behålla men min partner ville verkligen inte (han sa dock att han skulle stanna kvar om jag valde att behålla). Men jag gjorde abort. Efter det började jag på p-ring som jag sedan slutade med eftersom att jag mådde dåligt av dem och sedan juli har jag inte varit skyddad. Detta vet såklart min partner om och vi kom överens om att han skulle ha det största ansvaret för att använda skydd eftersom jag så gärna vill ha barn. Men såklart så har han varit väldigt dålig på det och "förlitat" sig på att jag ska tala om när jag har ägglossning så vi ska köra med avbrutningsmetoden. Men idag plussade jag... och jag vågar inte berätta för honom! Vill inte att han ska bli förkrossad och jag kommer inte klara av att göra en abort till..

    Vad ska jag göra? :(

Svar på tråden BF Juni 2020