• Enniie

    BF Juni 2020

    Plussade idag och fann ingen sådan grupp, så jag startar en.

    Grattis till er alla!

  • Svar på tråden BF Juni 2020
  • Constandina

    Hej, hoppar oxå on här. Gjorde hcg test i torsdags och vanligt grav test och är Gravid. I dag är jag i v4+6. Gjorde en äggdonation i Riga.

    Skoj att följas åt :)

  • Renesme

    Jag har berättat på jobbet att jag är gravid! Jag är bara i vecka 6 men jag orkar inte hålla det hemligt, nu förstår ju mina jobbarkompisar varför jag kan vara lite ofokuserad hehe. Vi har dock en fantastisk arbetsgrupp så jag känner att jag även skulle kunna prata med dom om jag får missfall. Hur tänker ni andra med att prata om graviditeten?

  • Milla1985ify

    Hejsan, hoppar in i tråden! =)
    Plussade för en vecka sedan, barn nr 5. Dock inte säker på vilken vecka jag är i men bör va något mellan 7-10.
    hur mår ni andra? =)

  • Milla1985ify
    cilia81 skrev 2019-10-15 06:45:13 följande:

    Hej

    Jag hoppar in i tråden... Jag plussade för några dagar sedan. Jag trodde inte att jag kunde få några flera barn då det har tagit ca 2 år att bli gravid. Vi har 4 barn. Men jag är jätte glad för det här barnet.. ???? Jag är i v 6, bf 16/6..


    Så barn nr 5 för dig med? =D
  • Anonym (Tomte)

    Hoppar in här (men håller mig, åtminstone till en början, endast här och inte på fb) :) Plussade 14/10 och bf är 23 juni.

    Är glad men har dessvärre ganska mycket missfallstankar. Är nästan inställd på det. Hade BIM igår och det känns fortfarande som att mensen ska komma när som helst. Har lite mensvärk och inte så många övriga gravidsymptom. Känns eller syns inget på brösten och mår inte särskilt illa. Det enda är att jag har liite huvudvärk, är smått yrslig ibland och lite varm.

    Är min tredje graviditet men går det vägen blir det mitt första barn, eftersom jag gjort abort de två första gångerna. Tyckte att jag hade mer symptom de andra graviditeterna så är väl därför jag oroar mig..

    Men hoppas verkligen på att det ska gå bra för alla oss härinne :)

  • Enniie

    Åh va kul att fler hoppar in här, och grattis!

    Har ni några symtom än?

    För er som inte orkar eller har tid att gå tillbaka och läsa; Om ni vill vara med i Fb gruppen för oss blivande junimammor, så skicka en vänförfrågan och ett meddelande på messenger så lägger jag till er. Anledningen är för att gruppen inte går att söka på då den är hemlig, och endast vänner kan bjuda in.

    Jennie Lilja, heter jag där, och har tre gossar och en liten tös som omslagsbild.

  • vår sommar

    Jag har börjat fått halsbränna, som jag har haft med de andra barnen också. Sen har jag himla ont i mina bröstvårtor. Imorgon är det dax för vul och börjar bli himla nervös.

  • Annie14

    Hoppar in här jag med, var med i bf maj men fick ett tidigt missfall i början på september. Fick aldrig mensen tillbaka utan blev gravid igen direkt och har nu Bf 12 juni. Är såklart livrädd för missfall igen och ska på privat ultraljudsundersökning nästa vecka. Är nu i vecka 5+4 och mår illa och har spända bröst.

    Har en son som är född i juli 2017.

Svar på tråden BF Juni 2020