• Busfrö

    Svartsjuk på bonusbarnens mamma

    Jag är tillsammans med en fantastisk kille och vi bor tillsammans. Han har två barn sedan ett tidigare förhållande som fortfarande är väldigt små. Jag har inga barn. Killen har barnen varannan vecka. Det mesta går ganska bra men emellanåt kan jag känna ett enormt sting av svartsjuka när mamman till barnen kommer på tal eller så. Jag vet att de har en relation där de enbart fokuserar på barnen och han har egentligen aldrig gett mig några skäl till att vara svartsjuk på något men ändå känner jag ibland att jag får ont i magen. Jag är inte van vid en relation där exet måste ?hänga? kvar med tanke på att det finns barn i bilden.

    Eftersom de har barn tillsammans har de ju relativt mycket kontakt. Barnen går på förskola och det är ganska mycket roddande med logistiken.

    Vid vissa överlämningar kommer exet hit och lämnar bilbarnstolar, vagn och dylikt. Då mår jag som allra sämst. Jag vet att jag inte kan eller får känna så egentligen, men när hon kommer hit utan barnen känns det som ett intrång i vårt hem. (Ett hem som hon visserligen bott i före mig men lämnade). Huset har svårt att kännas som mitt.

    Hur ska jag tänka kring det här?

Svar på tråden Svartsjuk på bonusbarnens mamma