• Elviram

    Otrohet eller psykisk störd

    Tycker det verkar som att du har ventilera detta med henne tillräckligt. Du låter något som hände för över 15 år sen med en annan person att påverka hur du tänker om din fru. Du verkar leta efter saker som kan tyda på otrohet samtidigt som du letar efter det som säger motsatsen. Ska jag vara ärlig så tror jag att du saknar bekräftelse från din fru. Att du inte känner dig uppskattad. Du behöver mer bekräftelse än hon ger. Verkar som att mycket fokus har varit på henne och du har satt sig själv åt sidan. Så hon kan fokusera på jobb och barn men inte dig. Det gör nog att hon kanske glömmer bort att visa uppskattning. Om hon själv inte bett om att du ska backa lite så hon kan fokusera på jobb och barn så trir jag heller inte att hon vet vad du gjort. Visst hon ser att du kanske tar barnen oftare men hon vet inte om dem gånger du låtit bli att ta iniativ till närhet för att du inte vill belasta henne.

    Tror att ni behöver ett annat samtal än om otrohet och istället fokusera på varför du känner och tänker som du gör. Och nej du kan inte skylla på exet.

  • Elviram

    Med rakning är nog min gissning att hon inte vill ha en buske som sticker ut som kollegorna ser. När ni är iväg så är det ni. Du vet hur hon ser ut och resten som ser är främlingar och vad dem tänker sliter hon i.

Svar på tråden Otrohet eller psykisk störd