Inlägg från: Ellifant |Visa alla inlägg
  • Ellifant

    Frustrerad bebis - flaska

    Jag funderar på om det kan var reflux, tänker då på halsbränna och att hon böjer sig som en banan. Halsbrännan kanske gör så ont att det lättar när hon äter. Hur sover hon? Böjer hon sig som en banan annars också.

    Tyvärr kan ju inte bvc ett skit! Så ligg på och när du är hos läkaren se till att inte gå där ifrån utan en plan om hur de ska gå vidare.

  • Ellifant

    [quote=79954751][quote-nick]Eliiineliiin skrev 2019-10-10 21:31:04 följande:[/quote-nick]Det var exakt det jag försökte poängtera för BVC att det måste vara reflux men fick som svar att alla spädbarn har reflux?

    Hon har mest halsbränna på morgonen. Och sista sovpasset på morgonen är bara en kamp för henne med alla uppstötningar så hon vaknar efter max 30 min. Berättat detta för BVC med. Frågat om jag ska ta upp henne när jag ser att hon lider i sömnen. Nix, låt sov vidare. Hennes uppstötningar är helt normala. Höj huvudända och håll upprätt under och efter matning var enda hjälpen. Som vi såklart redan hade börjat med. Frågade efter medicinering men det fanns inte. Som vi vet visst finns[/

    Min nya bvc sköterska sa... man ska alltid lita på föräldrarna dom har oftast alltid rätt magkänsla. Det är typ det ända bra jag har hört av en bvc sköterska, och då har vi gått igenom några stycken. Men vi har inte detta problemet utan min systerson hade det som barn. Och nu när man vet vad det är så har jag hör flera andra som har har barnen med reflux. Min systerson hade den som kallades tyst reflux och medicinerades.

    Nu hade du väl tid till läkare? Stå på dig och kommer dom inte med något annat förslag så säg att du vill testa medicin mot reflux. Va hård och ifråga sätt varför barnet ska lida när det finns hjälp. Och om det är rätt medicin då lär man se resultat.

Svar på tråden Frustrerad bebis - flaska