Inlägg från: Anonym (Undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Undrar)

    Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?

    Anonym (En av dem) skrev 2019-10-30 09:58:31 följande:
    Så sant! Och uppskattar så de som inte kommer med klyschor om att det finns någon för alla.
    Men då kan du ju lägga det åt sidan då om du inte redan gjort det, eftersom du vet du aldrig kommer hitta någon. 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (En av dem) skrev 2019-10-30 10:34:56 följande:
    Jag har tappat räkningen på hur många tjejer jag försökt få en träff med. Jag har försökt hyfsat aktivt i drygt 15 år. Mest irl men även på nätet.
    Du kanske kunde ha lagt den tiden på att försöka bli framgångsrik och känd inom något och på så vis haft lättare att träffa någon, för jag antar du inte är det?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Igen) skrev 2019-10-30 09:06:14 följande:

    Rent kasst, det finns vissa kvinnor och män som aldrig kommer hitta någon. Det kan bero på sjukdom, utseende, personlighet, livsituation mm


    Ja är man riktigt ful så har man ju det mycket svårare, men även fula personer kan träffa någon  om de har en bra personlighet, eller är kända. Om man verkligen vill träffa någon och aldrig lyckas, varför inte gå och få hjälp genom nån kurs eller coach eller nåt?
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Igen) skrev 2019-10-30 10:51:39 följande:
    Man kanske har en sjukdom som gör att självinsikten eller förmågan att söka hjälp inte finns.

    Väldigt många kan nog få till något om man tar hjälp, inser sina brister, gör förändringar mm
    Ok så kan det vara förstås. Men tjejer är väldigt olika också, och det finns tjejer med svårigheter som heller inte hittar nån. Kanske två med svårigheter är på samma klinik och faller för varann där, för att bara de två kan förstå varandra?

    Det är att göra det enkelt för sig tycker jag att säga "det finns inte nån för mig" för det är så många faktorer som spelar in och alla har olika smak. Det man kan säga är att vissa har lättare än andra för att träffa någon. 
  • Anonym (Undrar)
    Nivinella skrev 2019-10-30 12:53:25 följande:

    För att ändå försöka besvara din fråga:

    Man behöver inte ha gjort något fel alls. Det är ju ganska individuellt vad man vill ha hos en partner. Det viktigaste är väl att man inte ger upp i sitt sökande. Ju fler man frågar, ju större chans att någon vill ha en.


    Ja det håller jag helt med om.Och det kan ju vara ett fel man gör i sig, att man inte försöker tillräckligt Glad  Men jag tänker i de fall män har försökt väldigt mycket och ändå misslyckas, då kan man ju fundera på vad de gör för "fel", eller snarare vilka egenskaper behöver de arbeta mer med för att öka sina chanser. 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (nä) skrev 2019-10-30 13:40:46 följande:
    ja det är en klyscha, samtidigt kan man nog inte se den som motbevisad förrän man uppvaktat precis alla levande kvinnor och sökt i jordens varenda hörn och skrymslen
    Ja det är ju där den förmodligen är sann. Men det klyschan säger är väl att man inte ska ge upp bara för att man haft en massa motgångar. Sen får man ju tänka efter själv om man ska köra på samma spår och taktik som förut eller om man måste förändra sig för att öka sina chanser. 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Fluret) skrev 2019-10-30 15:35:54 följande:

    Det som är så frustrerande med mina vänner är att de är hur underbara som helst som vänner. Roliga, charmiga, påhittiga osv, skitroliga att umgås med för mig som känt dem sedan vi var barn. Men de visar aldrig de sidorna när de träffar "nya" kvinnor, utan då blir de stela och knepiga, förmodligen för att de får prestationsångest inför kvinnor som kan vara potentiellt flickvänsmaterial.


    Ja det är nog en stor anledning för många män som inte träffar nån, och som jag känner igen mig i. Prestationsångest, och kanske en uppfattning om att kvinnor attraheras den typen av personlighet som man försöker framställa sig som men som man inte är på ett naturligt vis och då blir det bara pannkaka av allt??  Det är mycket lättare för mig att prata med en tjej som jag redan vet är upptagen eller gift för då har jag ingen prestation och är som vanligt. Kanske dessa män borde intala sig att de är där för att träffa en vän och inte en potentiell partner.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Många förklaringar) skrev 2019-10-30 18:12:34 följande:
    Förresten, varför handlar tråden om de som varit med en kvinna 1 gång och inte oskulder?

    Då du säger personer som nästan aldrig varit med en kvinna.
    Med "nästan" ville jag även ringa in de som haft väldigt lite framgång med kvinnor. De flesta tror jag även läser in oskulder i det också.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (H) skrev 2019-10-30 19:30:06 följande:
    Tror det är tvärtom för en mindre attraktiv kille. För det första är det bara en liten del av alla kvinnor som alls vill ha tillfälligt sex. Och bland de som har det vill väl i stort sett alla ha en självsäker attraktiv kille som är motsatsen i det mesta till de killar som sällan eller aldrig hittar tjejer.
    Jag tycker det verkar vara många tjejer som vill ha sex på första träffen/tillfälligt sex osv. Jag menar om det finns män som har det så finns det ju kvinnor som också har det!? Sen kanske det är fler kvinnor som hoppas på en fortsättning och ett förhållande efter det än män, men det är väl inte så relevant när vi pratar om sex på första träffen.

    Och det här med att män är mer sexfixerade än kvinnor tror jag inte stämmer. Det är nog ganska lika för båda könen men kanske tar sig lite olika uttryck.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (Igen) skrev 2019-10-31 13:35:26 följande:
    Jag är rätt övertygad att det finns fler killar som kan tänkas sig ha sex med nästan vilken tjej som helst än tvärt om.
    Det var väl inte det jag svarade på??

    Även om kvinnor i så fall är mer kräsna så kan de vara lika sexfixerade som män.
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (H) skrev 2019-10-31 18:20:46 följande:
    I de fall man har sex på första dejten finns den utstrålning och attraktion där direkt som de flesta eller alla äldre oskulder saknar.
    Så en oskuld saknar utstrålning menar du? 
  • Anonym (Undrar)
    Nivinella skrev 2019-10-31 16:35:20 följande:

    Hej!

    Min erfarenhet är att kvinnor önskar minst lika mycket sex som män. De blir dock kallade horor i högre utsträckning än män...

    Så det kan väl vara ett fel som många män gör:

    Om du önskar sex med en kvinna så är det kontraproduktivt att kalla henne eller hennes medsystrar för hora.


    Det är ju tyvärr så att mäns "värde" verkar delvis baseras på hur mycket sex han haft.

    Det är faktiskt ofta jag läst inlägg här på fl när det handlar om vad som attraherar kvinnor, att de bör inte bara oskuld eller om de är oskuld så måste de veta varför han är det. Jag tror inte män resonerar så om de träffar en kvinna, ifall hon är oskuld eller inte. Det verkar för en del män vara något positivt om kvinnan är oskuld. 
  • Anonym (Undrar)
    Anonym (H) skrev 2019-10-31 18:42:03 följande:
    Det finns en anledning till att de är oskulder och jag är övertygad om att brist på utstrålning är en mycket vanlig sådan.
    Långt från alla män är inte ute efter sex i första hand. Jag har sagt nej till sex flera gånger till tjejer för dels kan jag inte bli sexuellt attraherad av nån som jag inte lärt känna och dels så vill jag inte riskera få nån könssjukdom av nån knappt vet vem det är. 
Svar på tråden Vad gör män som aldrig varit med en kvinna förut för fel?