Inlägg från: Anonym (Lisa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lisa)

    Glidmedel

    vasselin är inget man bör använda. Fungerar som nödlösning vid analsex. Finns små testförpackningar med vattenbaserade glidmedel. Dessa är perfekta att alltid ha i handväskan eller ryggsäcken om det blir spontansex. Skulle en kille ens tänka tanken att spotta och använda saliv så är det slutlekt fortare än kvickt.

    För min del har jag alltid ett fack i ryggsäcken med bra att ha grejer för spontana infall och nödsituationer. Där finns två ultrasonictandborstar, en för munhygien en för intima lekar. små förpackningar med glidmedel, schampo, tvål och o hollymary olja, latexfria kondomer, rena underkläder, två 15 meterslängder paracord, mobilladdare, dextrosol, lite choklad och lite annat smått och gott som kan rädda dagen om något oplanerat händer.

  • Anonym (Lisa)
    VillMerVI skrev 2019-10-17 12:06:24 följande:

    Tandborste för intima lekar? Berätta mer... ;)


    inga större konstigheter en ultrasonicborste vibrerar med 37 000 hz så det finns helt enkelt ingen klitorisvibrator som kommer i närheten. riktigt skojig även mot ollon, mellangård och liknande. tillsammans med lite paracord och o holly mary olja kan man ha mycket skoj, både som bunden och som rigger och busfrö är nog bara riktiga juterep, magic wand och elvisp som är bättre för den typen av lek men då blir det lite mycket att bära runt på.
  • Anonym (Lisa)
    Anonym (Kille(56)) skrev 2019-10-17 13:52:24 följande:

    Cocosolja, smakar bra oxå


    Är också väldigt bra för slemhinnor och hud. Kanske inte världsbäst som glid men fungerar till det mesta och är också billigt. Lite av standard inom tantriska massage.
  • Anonym (Lisa)
    NHult skrev 2019-10-19 13:29:51 följande:

    Stor Rygga ?

    Släpar du alltid runt på den ? ;)


    Ja min ryggsäck är i princip alltid med. Reser en del både privat och i tjänsten och har man några gånger blivit strandsatt på grund av inställda tåg och liknande. Lär man sig att ett litet överlevnadskitt är bra att ha med sig och springer man på någon trevlig tjej eller kille när man är ute och far får man ta ansvar för att det blir bra sex.
Svar på tråden Glidmedel