• Anonym (A)

    Är inte attraherad av min man längre

    jrockyracoon skrev 2019-10-19 16:54:43 följande:
    Det finns väl bara två vettiga val, som jag ser det. Försöka igen eller göra slut. Att fortsätta en relation utan sex och gnista tycker jag inte är ett alternativ.

    Och när du beskriver din situation så ser det ju mörkt ut. Du beskriver att du tappat attraktionen totalt under en lång tid. Finns det ingen känsla av samhörighet alls?

    Jag tänker att det kanske är bra att du tar ett beslut innan du även förlorar respekten för honom.

    Om du väljer att försöka hitta tillbaka till honom ändå, så kanske ni kan gå i familjeterapi igen. Eller kanske sexterapi. Kanske ni hitta på fler saker att göra tillsammans. Kanske bestämma er för att hitta ett gemensamt nytt intresse som kan symbolisera er nystart. Bestämma er för att fika och prata några gånger i veckan. Eller gå med i en förening tillsammans.

    Jag tänker att om du saknar gemensamma mål och visioner i relationen kanske ni behöver jobba med det.

    Men ser du inget hopp alls om att du ska få återfå attraktionen och känslorna för din man, så är det kanske bäst att ni tar ut skilsmässa. Försöka inte reparera något som inte går att reparera. Har du förlorat alla former av känslor för din man, så tror jag det är omöjligt att hitta tillbaka till varandra.


    +1
  • Anonym (A)
    Anonym (Dan) skrev 2019-10-20 09:47:32 följande:

    Separera!
    Har inget direkt att säga för din del om detta mer än att jag har varit i hans situation. 


    Han kommer förmodligen att vara bitter på sig själv i början för att han inte gett dig foten långt tidigare. Senare kommer han att bli lycklig när han upptäcker att det inte var honom det var fel på.
    Han är lojal och väljer att älska dig av det skälet eftersom han bundit upp sig med dig och barn. Han vet att han måste ha med dig att göra och väljer helt enkelt att vara nöjd. 


    Ni är inte riktiga vänner (även om du tror det nu) och har förmodligen inte aldrig haft något gemensamt.


    +1
Svar på tråden Är inte attraherad av min man längre