• Anonym (Bill)

    Är inte attraherad av min man längre

    Väldigt vanligt scenario att kvinnan tappar lusten till sin man efter några år. Det är oftast kvinnan som vill ha det där fina bröllopet och som tycker att hon fått sin drömprins och vill basunera ut för alla hur perfekt allt är. Samma kvinna som efter några år kommer på att hon inte är attraherad av sin man längre och helst vill byta ut honom mot någon annan. 

    Det är lättare för oss män, vi tänder sexuellt mer generellt på kvinnokroppen, därför har vi inte samma behov av att byta ut vår partner. Vi fortsätter tända på samma individ år efter år och tappar inte attraktionen eftersom vi nöjer oss så länge vi har en kvinna som vill ha sex. (Eller i vissa fall kanske iaf ställer upp på sex.)

    Dessutom tror jag många män blir väldigt beroende av sin kvinnliga partner, det är oftast kvinnan som sköter dom sociala kontakterna och som får livspusslet att gå ihop - det blir nästan så att mannen blir beroende av kvinnan, och det blir katastrof om hon skulle lämna. 

     

  • Anonym (Bill)
    Furienna skrev 2019-10-29 14:52:32 följande:
    Nja, det är nog väldigt olika mellan olika personer. Och om jag skulle göra en generalisering, så känns det snarare som att män i allmänhet kräver mer på drt sexuella planet än kvinnor.
    Män har nog fler önskemål - men däremot är dom oftare nöjda med det dom får eftersom dom vet att kvinnan oftast är den som sätter gränsen. Män kan ofta inte kräva, bara önska. Många män har troligen fantasier om sex som går långt utanför den verklighet som dom lever i. 
  • Anonym (Bill)
    Anonym (inte konstigt att lusten dör) skrev 2019-10-29 16:18:18 följande:
    Men skillnaden är att män sällan tröttnar på kvinnor så länge de får sex i ett förhållande. Håller inte med. Tycker kvinnors sexualitet är mycket mer avancerad och behöver mycket annan stimulans för att fungera än in och ut sprut.
    Håller med. Kvinnors attraktion till en man är knepigare. Det är mer kopplat till mannens personlighet. En man har väldigt lätt att hålla uppe attraktionen till sin partner så länge hon är sexuellt tillgänglig. 

    En man är ganska försvarslös när hans partner tappar attraktionen - det finns knappast något sätt för honom att ändra partnerns inställning - det sitter så rotat i kvinnans huvud, och hon kan heller inte förklara varför eftersom hon faktiskt inte har en aning om orsaken. En kvinna kan återfå en mans attraktion genom att öka sitt intresse för mannens sexuella uppvaktning. 

    Gäller förstås inte alltid - men för majoriteten.
Svar på tråden Är inte attraherad av min man längre