• Rikard

    Kropp eller anikte, vad går ni efter först?

    Vad jag först reagerar på varierar.
    Om vi utgår från en genomsnittlig kvinnlig kroppsbyggnad och tänker oss en ganska vid marginal för vad vi kallar för genomsnittligt, så är ansiktet det jag reagerar först på.

    Om det handlar om kvinnor som ligger långt ifrån genomsnittet är det istället kroppen.
    I ditt fall måste jag tyvärr medge att kroppen nog skulle vara det första jag reagerade på. Jag vill dock påpeka att jag inte har sett dig, så jag vet  inte säkert hur jag skulle reagera. Men du är en bra bit kortare och en bra bit tyngre än mig, och jag är ingen spinkig person.

    Att avvika mycket från genomsnittet behöver inte vara negativt. Jag är lång och attraheras starkt av mycket långa kvinnor. Jag har aldrig legat med eller ens dansat eller hållit om en kvinna av min egen längd. Tanken på att någon gång göra det lockar mig. Hålla om eller dansa med kanske jag kommer att få uppleva, men min hustru skulle nog ha synpunkter på om jag låg med någon annan. 

    När det gäller ansiktet har jag även där mycket breda marginaler för vad som är tilldragande. Det är sällan ansiktets grundläggande fysik som avgör, utan istället är det sådant som hur personen ler och skrattar. 

    Personligen tänder jag också stenhårt på intelligens, men det är tyvärr inte det första man ser när man träffar någon.

  • Rikard
    Anonym (Tjockmensöt) skrev 2019-10-21 15:57:08 följande:

    Kul att ni svarar:) det verkar som att grabbarna hade rätt då;) jo med tanke på idealen idag så hade jag ju det på känn ändå. Jag har själv varit smal några gånger (är en riktig pendlare) och för min kroppsbyggnad, "benstomme " eller vad man ska kalla det, så passar jag ändå som kurvig. Ser så jäkla benig ut som smal. Man är väl gjord för en viss vikt, som en skrev. Därmed sagt att min vikt på 114 kg idag är på tok för stort för mig.

    Men om ni skulle träffa en tjej med idealkropp och hon efter en tid skulle börja öka i vikt, skulle era känslor för henne kunna överskugga det då, eller skulle ni avsluta relationen?


    Om vi bortser från viktuppgång vid graviditet har det aldrig hänt att en kvinna gått upp påfallande mycket, så jag vet uppriktigt sagt inte hur jag skulle reagera. Tänker att det beror på hur mycket hon skulle gå upp. Eller hur snabbt. Vid en långsam uppgång skulle jag väl vänja mig. Det är väl som med rynkorna. Nu är jag tillsammans med en kvinna som har betydligt skrynkligare än jag kunde tänka mig tidigare. Men hon var slät när det hela började och nu stör jag mig inte alls på rynkorna. 
Svar på tråden Kropp eller anikte, vad går ni efter först?