Inlägg från: Anonym (blandat) |Visa alla inlägg
  • Anonym (blandat)

    Kropp eller anikte, vad går ni efter först?

    Anonym (Tjockmensöt) skrev 2019-10-21 12:19:53 följande:

    Jag och en tjejkompis hade en liten diskussion med några manliga bekanta i helgen om bl.a skönhetsideal och förhållanden och jag skulle väldigt gärna vilja veta hur fler tänker här. För att kortfatta: jag är 171 cm lång, väger 114 kg så har långt ifrån en killerbody men många har sagt att jag har ett vackert ansikte med stora, klara ögon o.s.v. min väninna är runt 165 cm, väger ca 55 kg och har verkligen skitsnygg kropp! (Den jäveln;)) men är kanske inte jättesöt vad gäller ansiktet. Hon har partner, jag har precis gått ur ett långt förhållande. Dessa killar sa att hon kommer aldrig lida brist på karlar eftersom hon har den kropp hon har men jag är tvungen att gå ner i vikt om jag ska få någon, hur än fin jag än är i ansiktet, eftersom att i slutändan så är det kroppen som överväger vid första mötet.( Puh, sorry för långt inlägg...) vad anser och tänker ni


    Jag är man och jag går först efter ansiktet. Sedan längden för jag vill inte ha en kvinna som är längre än jag. Sedan till slut på kroppen. Jag vill inte ha en alltför stor tjock kvinna utan en ganska normal/liten smal/atletisk kvinna. Lite fett går bra. Men inte för mycket dock. Ska vara sportig. Bra utstrålning.
    Så jag vill alltså ha en kvinna som är lite mindre än jag i storlek och längd. Det är min preferens. Men sen måste det ju vara kemi och dessutom en bra person till slut som avgör.
    Men en del killar gillar stora kvinnor så jag tror inte du behöver bry dig så mycket om vikt och sånt. Huvudsaken att du är trevlig så hittar du snart någon. 
Svar på tråden Kropp eller anikte, vad går ni efter först?