Inlägg från: Anonym (snart är vi ett minne blott) |Visa alla inlägg
  • Anonym (snart är vi ett minne blott)

    Vad säger det om svenskarna att SD snart är största parti?

    Skrämmande nära nu att vår demokrati går förlorad. SD näst största parti idag enligt undersökningar.

     Vad gick fel i politiken och hur kan gemene svensk ha blivit så uppgiven att de är villiga att rösta bort demokratin och jämställdheten på ett odemokratisk parti med nazistsympatier? Män i mycket högre grad än kvinnor så klart.

    Hur kan det ha blivit så här? Vad kunde ha gjorts annorlunda?

  • Svar på tråden Vad säger det om svenskarna att SD snart är största parti?
  • Anonym (snart är vi ett minne blott)
    Anonym (V) skrev 2019-10-23 14:28:47 följande:

    Vad tror du själv?


    Vad tror du är vad jag vill veta?

    Jag tror att politiken varit så valhänt och ängslig utan något egentligt idealistiskt fokus. Partierna har bara intresserat sig för att bli valda utan att ta risker. Så de har hållit sig helt neutrala i mitten och i varje valdebatt har nivån varit en sandlåda utan like som sänkt förtroendet helt för politikerna, samtidigt som de själv bara får det bättre och bättre och lever helt oskyddat från samhället och dem de företräder. De släpper in hundratals flyende och desperata människor för att döva sitt samvete och framstå som humana utan någon plan för integrering vilket i slutändan bara stjälper. Samhället har snabbt raserats till något oåterkalleligt som ingen vill bo i och de vanliga människorna som kämpar med att hela samhällsstrukturen och atmosfären förändrats får bära kostnaderna och ta konsekvenserna. Men att tro att ulven i fårakläder (SD) är ett alternativ är skrämmande naivt och gör att jag helt tappat tron på svenskarnas naivitet och totala ointelligens. Vi står alla inför ett gigantiskt experiment.
  • Anonym (snart är vi ett minne blott)
    Anonym (V) skrev 2019-10-23 14:37:34 följande:
    Fortfarande 80% som INTE röstar SD. Just sayin..
    Jag men det är ju ingen tröst om de får regeringsmakt. Väldigt många går inte heller till valurnorna, speciellt av invandrarna som hade kunnat förändra läget.
  • Anonym (snart är vi ett minne blott)
    Anonym (***) skrev 2019-10-23 15:13:10 följande:
    Och vad tror du händer om SD får komma till makten?
    Bra fråga? Vill jag också veta? Mycket ont om sossarna sista åren men man kan ju inte anklaga Stefan Löfven för de beslut som fattats sista 2 mandatperioderna eftersom de inte haft egen makt. Som det är nu är han ju bara stadsminister för två liberala partier med högervärderingar. Hade varit intressant att se hur Sverige sett ut om de hade haft egen makt?
  • Anonym (snart är vi ett minne blott)
    Anonym (Hm) skrev 2019-10-23 15:39:41 följande:
    +1
    haha tror precis tvärtom, att Kristersson och Jimmy bara längtar efter att få förenas i en fascistisk extas nu när Alliansen spruckit. De kan ju nästan komma upp i majoritet på det viset. De är ju samma skrot och korn även om det har lite annan puts för att inte säga pengar på kontot...så vore ju än mer idiotiskt annars.
  • Anonym (snart är vi ett minne blott)
    Anonym (Ja) skrev 2019-10-23 19:03:47 följande:
    Det glädjer mig att du tror. Dock skulle det vara bättre om du visste vad du pratar om. 
    Senaste nytt. Du är ju helt klart den som lever i blindo!

    Här får du lite att gotta dig med!

    https://www.svd.se/kristersson-vill-att-sd-bjuds-in

    www.sydsvenskan.se/2019-08-24/akesson-sommartalar-om-karnkraft

    www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/EWEnoA/kristersson-blir-inte-statsminister-utan-jimmie

    www.svt.se/nyheter/snabbkollen/kristersson-m-vill-att-sd-bjuds-in

    www.sydostran.se/ledare/nya-moderaterna-och-alliansen-ar-borta/

    nyheter24.se/nyheter/politik/929438-akessons-oppna-hand-till-kristersson-kommer-bjuda-in-honom

    Säg till när jag ska sluta.....?
  • Anonym (snart är vi ett minne blott)
    Anonym (Sverigedemokrat o tjej) skrev 2019-10-23 19:35:51 följande:

    Att svenskarna äntligen vaknat och börjat inse faran med islamiseringen och muslimsk massinvandring som är tillsammans med sängkamraterna inom vänstern och S det sanna hotet mot demokratin.

    Kanske de även tröttnat på gruppvåldtäkterna från afghanska män, dödsskjutningarna, bilbränningarna böneutropen och knarkhandeln. Och antisemitiska påhoppen och förhöjt terrorhot. Plus att se beslöjade mammor med 10 barn överallt även 2 åriga bebis tjejer med slöjor och segreringen. Samt arga salafister o is återvändare som blänger på dem med hat.

    Det pågår ett livmoders krig där muslimerna är fast beslutna att bli en majoritet med barnafödande som ett sätt. Nu hoppas jag bara fler svenskar o andra icke muslimer börjar skrota skrikandet sig hesa för abort rätt och skaffa fler barn innan det är kört för oss.

    Applåderar för SD o fortsätter be för dem.. där de gått snett är förstås abort frågan men där kan o kommer Gud ingripa tids nog när det här landet ödmjukats.


    Ja för innan var det ju främst svenska män troligen från SD-bältet som ensamma stod för våldet våldtäktena hustrumisshandel o dyl, och bebodde våra häkten och fängelser. Tror du alla de plötsligt börjat gå i söndagsskola och läsa bibeln till frukost innan de går till sin praktik på järnrörsfabriken?

    Tur ni har fått lite syndabockar så ni nu kan stå upp för alla utsatta kvinnor innan de faller i den genomhyckliga håven.
Svar på tråden Vad säger det om svenskarna att SD snart är största parti?