Inlägg från: Anonym (Här är jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Här är jag)

    Stanna eller lämna sin partner

    Jag förstår dig och kan relatera läskigt mycket. Jag är en sån som tror på att allt händer av en mening och att allt blir som det borde bli, därför försöker jag inte grubbla för mycket. Jag är också 18 år och lycklig med min pojkvän (som är min första pojkvän dessutom). Jag älskar honom och får ut allt jag vill ha från ett förhållande, dvs, jag ser honom inte bara som vän. Jag tycker inte att man behöver ?leva livet? å hålla på med en massa killar om man har det bra som man har det. Jag och min kille har riktigt roligt tillsammans, och det borde räcka.

    Jag tänker lika som du gör ibland, men sen tänker jag om. Allas liv är olika, så länge jag är kär i min kille så borde jag vars tillsammans med honom. Det spelar ingen roll om mina vänner leker runt. Sen om det är meningen att jag ska träffa någon annan så kommer det att ske. Jag skulle aldrig göra slut med min kille som jag är kär i bara för att kunna strula runt med flera andra som jag inte känner något alls för. Kärlek är mycket större. Sen är vi ju bara 18 år. Det är inte bråttom att hinna leka av sig. Mina vänner blir erfarenheter rikare med att strula runt, men jag blir egna erfarenheter rikare.

    Känner du att det bara är vänskapliga känslor du har bör du kanske inte vara tillsammans med honom längre, men om det bara är stress för att hinna vara med andra så rycker jag att du borde tänk lite extra. Vad tycker du är viktigast? Är det värt det? Hoppas det löser sig.

Svar på tråden Stanna eller lämna sin partner