• Anonym (Bea)

    Killar som gillar fitnesstjejer/lättklädda tjejer på instagram

    Jag spanar gärna på vältränade män både på stan och på nätet, så varför skulle min man inte kunna få göra samma sak, fast med tjejer? Man blir inte blind bara för att man är upptagen. Betyder inte att jag skulle välja bort min man för Dolph Lundgren även om jag kunde, bara att jag gillar snygga människor. Det gör väl alla?

  • Anonym (Bea)
    Anonym (Slibbo) skrev 2019-10-24 16:28:31 följande:
    Frågan var väl inte om det är okej eller inte, utan varför man känner behov av att medvetet följa andra, som i regel ser helt annorlunda ut än sin partner.

    Många har dålig självkänsla och tar det som en förolämpning, och får ständigt känslan av att de inte duger som de är.

    Att välja sin partner före fitnessbrudar borde vara självklart om man vet att personen blir sårad.

    Han väljer väl sin partner före fitnessbrudar eftersom han är ihop med sin partner och inte ränner efter fitnessbrudar?


    Det låter mest som om TS har dåligt självförtroende och bör jobba på det istället för att bli nojig över att det finns snyggare personer där ute. Det kommer det alltid att göra så lika bra att lära sig leva med det.

  • Anonym (Bea)
    Anonym (Slibbo) skrev 2019-10-24 16:53:07 följande:
    Hur kan du vara säker på det?

    Hade han fått chans på en fitnessbrud så hade han kanske valt henne framför tex Ts?

    Självförtroende har inget med detta att göra. Självkänslan är det som tar stryk och man får känslan av att man inte duger som man är. Det blir lätt tt man då jämför sig med andra istället för att uppskatta det man har. Att leva med någon som inte aktivt vill stötta sin partner att känna sig älskad och fin som de är är en destruktiv relation för den personen.

    Naturligtvis är det naturligt att uppskatta vackra ting, men det är skillnad på att aktivt söka upp än att påträffas på stan tex.

    De är ju trots allt ihop. Det blir lite märkligt om man ska gå runt och tro att så fort ens partner hittar en partner som är snyggare, mer vältränad, rikare, smartare eller vad som helst så kommer personen att dra.


    Vi har olika syn på det där helt enkelt och jag skulle inte acceptera att min man försökte stoppa mig från att följa vem jag vill på nätet.

  • Anonym (Bea)
    Anonym (Slibbo) skrev 2019-10-24 17:20:48 följande:
    Jag förstår att vi inte alls pratar om samma sak här.

    Ts fråga var VARFÖR man känner så stort behov av att följa snygga människor på nätet, när man borde tycka att den man älskar har hela paketet? Varför vara tillsammans om man hellre tittar åt andra och visar det?

    Att tycka är en sak, att skylta med det är nått helt annat.

    Det är ju väldigt personligt att följa någon på nätet jömfört med att tycka någon på stan är snygg eller på tv.

    Sändaren, dvs Ts partner i detta fallet, borde kunna sköta det mer diskret om han vet att det sårar henne.

    Tillsammans borde de bygga upp hennes självkänsla istället för att medvetet trycka ner ännu mer.

    Personer som du tycker att det bara är att acceptera, men det krävs mycket arbete för att komma dit. Troligtvis kommer hennes kille, och sånna som dig, aldrig att känna sympati för de som lider av låg självkänsla.
    Men vilken partner har "hela paketet"? Den finns väl bara i fantasin? Sköta det diskret? Så att jag borde smygtitta på filmer med Brad Pitt så att inte min man blir ledsen? Instagram idag är precis lika opersonligt som Hollywoodfilm, bara en annan kommunikationskanal.
Svar på tråden Killar som gillar fitnesstjejer/lättklädda tjejer på instagram