• EliMil

    BF JULI 2020

    Hej.

    Jag har också bf i juli, den 8e. Denna graviditet är så efterlängtad, har försökt sen augusti 2018 men velat ha en trea sedan sonen föddes i augusti 2015.

    Jag är 28, sambon snart 35 och vi har som sagt två barn innan.

    De symtom jag känner är trötthet och uppsvälldhet. Annars känner jag inget vilket både är skönt och skrämmande. Med sonen mådde jag illa redan innan jag plussade och i flera veckor.

    Vad härligt med så många som plussat och kommer få sina mirakel i juli :D

  • EliMil

    Hej. Länge sen jag skrev men hade verkligen noll symptom i början och med tanke på att vi försökt i över ett år vågade jag inte tro på det. Men i måndags när jag var i 6+4 kom symptomen. Jag är trött konstant och mår så illa dygnet runt inte så jag kräks men så jag känner mig influensasjuk typ. Ingen härlig känsla men ändå toppen för nu känns det lite mera verkligt. :) är idag i v7+3 och längtat enormt till mitt ul 30/12.

  • EliMil

    Hej.

    Läser att fler än Jag spänt väntar och väntat på första ul för att verkligen få bekräftat.

    Jag ska på mitt idag och är så nervös. har knappast sovit någonting i natt. Är så orolig för att de inte ska se ett tickande hjärta. Håller mina tummar och försöker tänka positivt. Och tills det är dags håller jag mig sysselsatt med tvätt, disk och städning så jag inte får nån tid att grubbla.

  • EliMil
    Naya skrev 2019-12-30 13:53:44 följande:

    Någon här som varit på kub och fått ?dåliga? siffror? Jag fick 1:478 och är superorolig, ska nu gå vidare med NIPT (man blir erbjuden de i Skåne om man får under 1:1000).

    Har ni några erfarenheter av att få så dåliga siffror??


    Jag gjorde kub idag men måste vänta en vecka på resultatet men det de såg såg fint ut. En livlig bebis med ett fint tickande hjärta :)

    Angående din fråga om siffror så så de till mig att allt över 1:300 anses normalt.
  • EliMil
    Anonym (J) skrev 2019-12-30 10:15:08 följande:

    Lycka till! Det kommer nog gå jättebra, ska du se. :) Jag har KUB den 2:a! :)


    Det gick superbra. Och tack vare en envis liten bebis som inte ville samarbeta fick jag njuta och se min lilla i över 1 timme :p hihi så lycklig just nu.

    Du måste längta enormt till den 2a, skönt att det snart är där!
  • EliMil
    Chastity92 skrev 2020-02-06 18:27:48 följande:

    Hej på er igen!

    Är det någon mer här som har smärta i korsryggen redan nu? (Jag är i v 16+ )

    Det gör stundvis så ont att jag har svårt att röra mig, jag kan inte sträcka upp benen mot mig (lyft som om jag ska gå i en trappa) och även när jag ska böja mig framåt (knyta upp skorna) och även när jag går, det blir mer att jag vaggar fram när jag försöker gå (Min man sa att jag såg ut som en pingvin....) får oftast ont när jag varit på jobbet då vi står och går mycket under arbetspasset (jobbar inom vården).

    Min barnmorska är skeptisk till att det är foglossning då hon säger att det är tidigt att få det nu, och hon pratar mer om ischias (vilket det tydligen oftast misstas för när det egentligen är foglossning) så jag har så svårt att veta vad jag ska göra. Att det gör ont är en sak jag vet i alla fall.

    Någon som fått hjälp för sin smärta i korsryggen? (Om någon har det)


    Hej. Jag är i vecka 18+ och känns också av foglossning. Det kommer för mig på kvällarna efter ett arbetspass och när jag ska sätta mig ned då gör det så galet ont.

    I min förra graviditet kom förlossningen redan i vecka 7+ min barnmorska trodde inte på mig så fick ingen hjälp alls. Vilket såklart gjorde att det blev värre och värre. Slutade med kryckor och sjukskrivning de sista två månaderna då jag typ bara låg i sängen för det gjorde för ont att röra sig.

    Jag skulle råda dig till att stå på dig och be om att få gå till sjukgymnast eller läkare som kan hjälpa dig bättre. Bekräfta din foglossning och ge dig tips, råd och övningar att göra.

    Hoppas det går bra för dig.
  • EliMil

    Hej.

    Har levt i bebisbubblan och helt glömt bort att kika in här hihi

    Vår son kom den 12 juli. Helt perfekt.

    Jag undrar om det är någon här som bor i Norrköping?

    Stort grattis till alla era underverk

Svar på tråden BF JULI 2020