• Johanna1986

    Missvisande grav.test pga klimakteriet?

    Vad säger ivf kliniken? Blir testerna starkare och starkare eller håller den samma styrka på testerna? Känns ju som ett ultraljud e de lättaste sättet att se ifall de e en graviditet eller inte! De kan ju också kolla din hcg på blodprov vid typ tre tillfällen och se ifall de stiger eller inte.

  • Johanna1986
    KajsaLouise skrev 2019-11-16 14:47:22 följande:

    Det visade sig att jag var gravid, men tyvärr satt det lilla fröet i äggledaren som brast igår. Tack för allas svar och omtänksamhet i tråden :)


    Usch! De va lite de jag va rädd för när jag skrev till dig:( därför jag tyckte de skulle mäta ditt hcg med jämna mellanrum.

    Har själv haft två stycken så vet hur de e! Massor med kramar!
  • Johanna1986
    KajsaLouise skrev 2019-11-18 09:53:07 följande:

    Verkligen tragiskt och meningslöst! :( Har du haft två stycken? Usch! Varför har du fått det? Finns det någon förklaring? I mitt fall vet man inte varför. De hoppas att min vänstra äggledare är okej och att den kan fånga upp ett ev ägg från höger äggstock, men ja, det var ju svårt som det var innan att få barn med så liten äggreserv så nu känns det ju ännu svårare.


    Blev gravid två gånger med hormonspiral. Spiralen avger då konstgjort hormon som gör att ägget inte vill sätta sig i livmodern:( detta va dock inget läkarna sa något om
  • Johanna1986
    KajsaLouise skrev 2019-11-19 10:48:52 följande:

    Okej. Ja, jag läste att just hormonspiral kunde orsaka utomkvedshavandeskap. Så hemskt att det hänt dig två gånger. Hoppas det upptäcktes i tid!


    De upptäcktes i tid. Men va nära sista gången att brista säger de. Men jag har idag ingan äggledare så e tyvärr steril
  • Johanna1986
    KajsaLouise skrev 2019-11-19 12:49:39 följande:

    Men gud, så hemskt :( Har du barn sen innan? Du kan väl få barn via ivf? Men på vanlig väg förstår jag att det inte går.


    Ja, vi har barn sedan tidigare. De blir ivf då ja. Självbekostade
Svar på tråden Missvisande grav.test pga klimakteriet?