• UndrandeSökare

    Missvisande grav.test pga klimakteriet?

    KajsaLouise skrev 2019-10-30 21:45:18 följande:

    Hej! Såg nu att du svarat här också. Jag lade inlägget i två forum för att hitta någon som kanske kunde komma med råd. Ivf-kliniken säger inte mer än att de är förvånade över att klimakteriet kan ge missvisande tester, men så står det faktiskt på bipackssedeln. Det uttrycks på olika sätt dock. Fick aldrig prata med gynekologen men en barnmorska/sjuksköterska. De kunde inte hjälpa mig iaf. Testet från Tento idag är starkare än det från i söndags. De andra testen kan jag inte ännu mäta någon skillnad på. Om det mot förmodan skulle vara en graviditet så är den väldigt ny, kanske v 4+2. Så ultraljud kanske inte ger så mkt men blodprov har jag funderat på. Blev inte erbjuden det så jag får söka upp någon som gör det! Tack för ditt svar!


    Om du inte får hjälp med blodprover via tex din vårdcentral, så kan man fixa det själv.

    Man kan köpa blodprovsremisser och betala själv för tex hcg (Graviditetstest via blodprov) genom werlabs.se och Blodkollen.se Jag har själv tagit hcgprover och andra prover genom Werlabs flera gånger. Kolla under Provtagningsställen på deras hemsidor om de har lokaler i din närhet.
  • UndrandeSökare
    KajsaLouise skrev 2019-10-31 17:44:18 följande:

    Ja, jag har testat. Fick gravid 1-2 senast igår. Får se om det ökar till nästa vecka. Annars är det väl ganska givet vad svaret är, antar jag...


    Hur har det gått för dig? Har hcg ökat?
  • UndrandeSökare
    KajsaLouise skrev 2019-11-16 14:47:22 följande:

    Det visade sig att jag var gravid, men tyvärr satt det lilla fröet i äggledaren som brast igår. Tack för allas svar och omtänksamhet i tråden :)


    Verkligen tråkigt att höra att du fick utomhavandeskap !

    Jag hoppas du får bra hjälp av vården.

    Ta hand om dig och hoppas du snart mår bättre.
Svar på tråden Missvisande grav.test pga klimakteriet?