• Anonym (hbtq)

    Tjejer, kvinnor gillar ni att bli slickade och fingerpullade?

    Tjejer, kvinnor vad tycker ni egentligen att bli slickad och fingerpullad. Gillar du detta? Eller gillar du inte detta?
     

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Tjejer, kvinnor gillar ni att bli slickade och fingerpullade?
  • Anonym (hbtq)
    Anonym (hbtq) skrev 2019-11-01 20:48:22 följande:

    Tjejer, kvinnor vad tycker ni egentligen att bli slickad och fingerpullad. Gillar du detta? Eller gillar du inte detta?
     


    Om ni svarar nej. Så skulle det vara kul att få veta lite varför ni tycker som ni gör. Anser ni rent av att detta är någonting överdrivet. Ja typ något som bara de håller på med som tittat för mycket på porr? Typ något som inte hör hemma hos vanliga anständiga människor och i verkligheten.   
  • Anonym (nja)

    Hatar att bli pullad enbart, (vidrigt ord btw), och tycker inte det känns så mycket att bli slickad heller, men får man båda i kombination kan det gå bra.

    (Pullar gör väl bara tonåringar som tror att det är det kvinnor gillar?)

  • Anonym (hbtq)

    Eller har det helt enkelt med hur man ser sig själv som tjej eller kvinna. Men om man nu gillar att onanera själv. Skulle då inte själva sexet med någon man tycker om kunna bli till något mycket bättre. Om man nu även kunde ha ett sådant förtroende för den man har sex med? Varför skämmas inför den man gillar? Eller har det med synen på vad sex ska gå ut på? Och därmed vad den man säger sig gilla och tycka om ska ha för funktion i förhållandet. Ja detta är bara lite funderingar kring min fråga? Vill inget illa med detta. Men det är inte utan att jag inte kan låta bli att undra hur många som egentligen har detta med sex som någonting mer än en kort dunka, dunka akt när lusten faller på.

  • Pussan

    Javisst. Kvinnor slickar dock skönare än män. Eller så är det så att jag blir otålig med män och vill ha kuk men med kvinnor vet jag att tunga och fingrar är det jag får så då njuter jag mera av det. Vet faktiskt inte själv riktigt vilket

  • Anonym (Nah)

    Haft sex m 40+ st män, haft oralsex m majoriteten av dessa men det är bara en enda av dom som slickat mig skönt. (Jag kommer under 1 min om jag smeker mig sj så har noll problem lr svårighet där).

    Han pullade o smekte g punkten samtidigt o slickade mig galet skönt bla tack vare kombinationen o teknik.

    Men dom andra har gjort så att jag hellre tackar nej t att få oralt. Många karlar tjatar sig till att få ge, slickar sen så sjukt dåligt och beteer sig som dom slickar ala guds gåva t kvinnan, vilket gör det hela ännu mer avtändande..

    Däremot älskar jag att ge oralt.

  • Anonym (ibland)

    Dåligt med svarsalternativ!

    *Med rätt person, kan det vara väldigt skönt ofta i kombination. Men har träffat alldeles för många som varit dåliga på det och hanterat mig som en pryl helt utan känsla. Långa naglar, dålig takt och noll finkänsla.

    Har tyvärr sällan känt att män vetat vad de håller på med. Inte heller att de verkat gillat vad de gjort eller varit särskilt nyfikna på min kropp eller njutning.

    Tror jag vågat vara mig själv högst ett fåtal gånger men aldrig fullt ut på det sätt som jag behöver för att kunna komma, så där som jag själv onanerar, vilket jag aldrig vågat kräva av en kille.

    De få gånger jag försökt har det tagit alldeles för lång tid och jag har känt hur de tappat motivationen halvvägs där, så har gett upp det där med orgasm med män. Krävs liksom att jag måste smeka mig själv samtidigt om jag vill komma, vilket aldrig känts särskilt kul eller ens lika skönt som när jag gör det själv. 

    Sex för mig har inte varit så spännande överlag och inget jag behöver om jag inte har en relation, knappt då heller... Det som fått mig att vilja ha sex har nästan uteslutande handlat om attraktionen och kärleken till killen inte så mycket min egen njutning. Men kan vara extremkåt när jag är nykär.

    Fingerpulla är ett hemskt ord, som tar mig tillbaks till tidiga tonåren som var en enda plåga sexuellt. Vet inte hur många pojkfingrar som skadat mig och fått mina ögon att tåras för att man inte ville såra dem.

    Föredrar att ge oralsex än att få själv mestadels om jag inte träffar en sån man som är girig och riktigt sensuell.

  • Anonym (Man)

    Jag börjar med och slicka sen tar hon över med sina fingrar, jag fortsätter och slicka över hålet och upp till hennes fingrar det gillar hon.

  • Anonym (Inte riktigt)

    Väljer NEJ i brist på bättre alternativ

    Jag gillar inte att bli slickad, huä. Så obehaglig känsla. Varit med om 1 gång som varit bra, och det med en kille som var bra på allt han gjorde i sänghalmen. Så det kan vara bra men gar inte varit det med någon annan då jag avstår, tack.

    Fingrar gillar jag men ordet pulla funkar inte för mig. Sen är det lite beroende på dagsform med det, ibland går det snabbt, ibland tar det länge

  • Anonym (Mmm)

    Var ihop med en kille i 4 år nyligen och han gillade inte att slicka tyvärr, typ 2 ggr liite halvhjärtat. Tidigare gillar jag bli slickad hårt och suger in hela klittan och sen ett finger eller två upp. De va tider de

Svar på tråden Tjejer, kvinnor gillar ni att bli slickade och fingerpullade?