Inlägg från: Pia14749 |Visa alla inlägg
  • Pia14749

    Rädd för att gå till jobbet

    För 3 månader sedan så började jag på ett nytt jobb inom café och restaurang branschen. Jag var jätte exalterad och redo för något nytt.

    Den första månaden gick bra, jag kom överens bra med mina kollegor och lärde mig alla rutiner. Jag kände att för första gången i mitt liv att ja trivdes på jobbet.

    Veckorna gick och jag började få dålig kritik av min chef att ja inte gjorde saker rätt eller ordentligt, jag glömde vissa saker och ja gjorde mitt bästa för att lösa vissa situationer, men just nu känns de som att ja alltid får dålig kritik ibland över små saker som är en skit grej att ja till exempel inte laddat på kaffe som jag sätter på morgonen när ja kommer till jobbet, jag städar så gott jag kan även fast ja inte själv gillar de, men ändå får ja kritik mot mig. När ja väl fått bra kritik av min chef kan ja inte ta in de. Och när ja tror att saker och ting känns och går bra dyker andra saker upp för mig.

    En dag när ja var på jobbet började ja känna mig dålig i magen och huvudet, ja avvaktade för att känna efter om ja verkligen behövde gå hem. Sen när ja inte blev bättre så sa ja till min chef att jag e ledsen men ja måste gå hem för ja mår inge bra. Kändes som att hen blev sur på mig för de och för att då var de hens uppgift att ta över stängningen vilket hon inte gör i normala fall. Sen så fick ja inte komma på resten av veckan då ja kunde jobbat 1 dag då ja mådde bra igen.

    Nu e ja bara rädd att gå till jobbet för man e rädd för att få massa kritik mot sig igen och vet inte om hon e sur på mig.

    Behöver lite vägledning


    Rädd för att gå till jobbet
Svar på tråden Rädd för att gå till jobbet