Inlägg från: Anonym (AS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (AS)

    Nattliga kallsvettningar - missfall på gång?

    Jag hade massa nattliga svettningar i början av graviditeten, men när jag googlade på det hamnade jag faktiskt på massa sidor som menade att det var ett tidigt gravsymtom vilket lugnade mig. Svettningarna lugnade sig sedan efter några veckor. Det blev inget missfall i samband med svettningarna, jag är fortfarande gravid mig veterligen, vecka 21 :)

  • Anonym (AS)
    Eps1106 skrev 2019-11-07 14:49:29 följande:

    Åh, tack för att du svarar, har näst intill panik för jag vet inte om jag skulle orka med ett missfall till och sen börja om igen osv. Hade du också kallsvettningar, eller var du mer varm om du förstår hur jag menar? Härligt med v. 21, halvvägs!


    Nej, inte varma svettningar utan just kallsvettningar. Precis som jag brukar ha en eller två dagar innan jag ska ha mens (försökt i 3år så mycket analys av symtom). Det försvann kanske runt vecka 10/11 och inatt hade jag det igen för första gången sedan dess. Vet inte om det har kommit tillbaka eller bara var något tillfälligt. Men jag googlade som sagt -nattliga svettningar tidig graviditet- och fick då information om att det är väldigt vanligt, sen funderade jag inte mer på just det (men mycket annat hahaha).
Svar på tråden Nattliga kallsvettningar - missfall på gång?