Inlägg från: Anonym (Liknande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Liknande)

    Stor åldersskillnad.

    Jag är i liknande situation, är ungefär lika mkt äldre, har flera barn - vissa med handikapp. Mullig, rynkor kring ögonen, sliten etc.

    Och så denna jättefina 20+killen som vill ha mig trots att han ser ut som en modell med perfekt kropp, intelligent, rik, trevlig. Han säger att han bara vill ha mig och ta hand om mig så jag får leva ett liv i lyx för att jag förtjänar det.

    Men varför jag??

  • Anonym (Liknande)
    Anonym (Vuxen man typ) skrev 2019-11-08 23:48:34 följande:

    Ålder och slimma kroppar är inte alltid så viktigt.

    En charmig och glad person är oftast mer attraktiv än en snygg sur sådan.

    Jag kan inte uttala för alla män därute, men de flesta är som jag när det gäller kvinnor. Vi är faktiskt ganska korkade och lätta att hantera. Får vi det här så blir vi lyckliga:

    Sex som vi önskar (nära iaf), uppmärksamhet, vänlighet, humor, och får kolla på sport då och då så är vi lyckliga. Typ så. Om kvinnan också gillar sport, får en att skratta, och är sextokig, och till och med gillar öl och whisky = full pott.

    Gäller såklart inte alla män, men ni skulle fånga majoriteten.

    Go for it =)


    Haha ja där får jag full pott men det där passar väl in på nästan alla kvinnor, även de unga och snygga? : )
  • Anonym (Liknande)

    Jag är likadan här med - har till och med ett sånt ex, och alltid trött... har ställt in då och då också men senast så var jag jättetrött men åkte dit ändå och så fick han ta hand om mig - ge mig massage, bjuda på mat, kramas och sedan fick jag sova medan han satt och jobbade via datorn - inte ens något sex för jag orkade inte. Och han tyckte det var en jättemysig dejt sa han ; )

Svar på tråden Stor åldersskillnad.